Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

EleŞtİrİlİk Bİr BroŞÜr

akabey

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sevgili Arkadaşlar
Bu Yapmış Olduğum Broşür Çalışması
Mersin'de "Hüseyin Özer Merzeci İlköğretim Okuluna Aittir.
Broşürde Hedef Kitle Bir Nevi Öğrenciler Olarak Görünsede Asıl Hedef Velilerdir.
Eleştirlerinizi Saygıyla Bekliyorum.
Saygılarımla
Yasin AKA

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
geleceğe güvenle hayata güvenle başlayın demişsiniz orada kullanılan çocuk resmi bana pek güvenle bakıyormuş izlenimi vermedi ve bu cocuk pek türke de benzemiyor buda güven kaybı bu resim o okulamı ayit onuda bilmiyorum belki yanılıyorumdur bunlara siz cvp vericeksiniz tasarım olarakta yazılar çok kötü cok sıradan bence uzerinde birazdaha çalışmanız gerekir diye düşünüyorum kolay gesin

akabey

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:) :) :)
yorum için teşekkür ederim.
çok güldürdün beni saol :) :)
Türk talebe kullanamadım.
çünkü geleceğe güvence ile bakan bir yavru bulamadım. :):):)
şaka maka farklı bakış açısı, tebrik ederim seni :)::)

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
sizin bile inanmadıgınız bir olayı başkasına inandıramazsınız ki dersanenin ismi güven dersanesi

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
sanırım 2 kırımlı olacak,resimlerde renk bozuklugu var.bazılarını acmalısın.onun haricinde dizayn olarak iyi gibi gorunuyor.emegine saglık.

akabey

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya casmin beni yanlış anlama. ben şaka diyorum. ama yorumun harbi hoşuma gitti. çok güldüm ALLAH da seni güldürsün.
resimler konusunda ise normalde ben bu resimleri kullanmam dedim ama müşteriye dinletemedim (acil lazım olduğu için). açıkçası acil lazım olduğu için acele bi şekilde yapmaya çalıştım.
tekrar teşekkür ederim yorumlarınız için

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
katlamalı broşürde ölçülerin sabit gibi geldi bana katlama esnasında sorun olabileceğini düşünüyorum taşırmada fotoğrafların taşırmasını vermemişsin tasarımın genel bi izi yok fotoğraflarda kullanılan outlinelar çok kalın 0.35mm'in yeterli olabileceği kanısındayım. ön yüz ve iç yüz birbiriyle bir bütün değil casmininde değindiği gibi geleceğe güvenle bakan çocuk resmi alakaya limon suyu olmuş :) daha iyisi olabilirdi. fontlar özensizce seçilmiş ben yanlış saymadıysam 10 çeşit font var ve bu kadar font kullanılması grafikte doğru değil diye biliyorum

akabey

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
değerli kardeşim bazı yerler müşterinin isteği üzerine değiştirildi.
10 çeşitte font yok. fontlar genelde birbirine çok yakın fazla uçarı bi font değil.
kırımlar her yerden eşit (100*100*97)
bence geleceğe güvenle bakan çocukta fazla bi sorun yok.
ve outlinelar bilerek kalın yaptım. turuncu renk üzerinde keskin görüntü verdiği için, resmi daha iyi anlattığı için.
ben kalıp düşünmekten kaçınan biriyim.genlde tüm grafikerler öyle yaptığı için güzel diyemem ve o şekilde de yapamam.kısacası başkasının duruşunu kendi duruşum gibi benimseyemem. benim duruşum bu...
saygılar