Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Genel olarak başarılı bir çalışma olmuş.Yanlız resimlere verilen kontürün kenar ovalliklerinde problemler var.Ayrıca keşke resimlerinde kenarlarını sert değil oval yapsaydın.Eline sağlık..
Ben yanlışmı görüyorum yoksa çikolata ve taşlar karışıkmı? Ve sol alttaki şekerler hiçte elit durmuyor..dekupe sonrası ham haliyle koymak yerine biraz üzerine düşmenizde fayda vardı..Ve sormak istediğim zemin sizin çalışmanızmı?
Ben yanlışmı görüyorum yoksa çikolata ve taşlar karışıkmı? Ve sol alttaki şekerler hiçte elit durmuyor..dekupe sonrası ham haliyle koymak yerine biraz üzerine düşmenizde fayda vardı..Ve sormak istediğim zemin sizin çalışmanızmı?
Bu çalışmayı yapmak için zemini bi resimdi üzerindeki çikolatalar ayrı ayrıydı hepsini bi sayfada toparladım böyle bi çalışma çıktı tşkler yorumunuz için
Kompozizyon güzel ama Çeşmelerin zemini ana logoyu arka plana atmış, 1924 ten bu güne yazıları sanki sonradan "aman gına geldi şunlarıda yazayım gideyim" dercesine yazılmış ve bir espirisi estetiği yok ayrıca bu mesaj 3,5 sene önce yazılmış o günden bu güne eliniz ve pratiğiniz epey geliştiği için dicek bişi yok. emeğe saygı