Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Elmadağ Belediyesi İçin Yaptığım Afiş Tasarımı

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
MfukP.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Şu belediyeleri v.b. anlamıyorum... hep içimden "kardeşim belediye değil misin zaten bunları yapmak zorundasın, yapamadıkların neler, niye yapamadın? onları de bana! " demek geçiyor; sanki hayrına... Tabii bu benim psikozum. Bazı yerlerde yer alan * işaretini anlamadım. Bir de Hasanoğlan atırma tesisi olmuş galiba... onun dışında işlevsellik tasarımı geride bırakmış ancak amacına ulaşmış. Ellerinize sağlık...

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Şu belediyeleri v.b. anlamıyorum... hep içimden "kardeşim belediye değil misin zaten bunları yapmak zorundasın, yapamadıkların neler, niye yapamadın? onları de bana! " demek geçiyor; sanki hayrına... Tabii bu benim psikozum. Bazı yerlerde yer alan * işaretini anlamadım. Bir de Hasanoğlan atırma tesisi olmuş galiba... onun dışında işlevsellik tasarımı geride bırakmış ancak amacına ulaşmış. Ellerinize sağlık...

Yapamadıklarınıda anlatılıyor başkan bazen. Ben şunları şunları yaptım ancak şunları yapamadık diyor. Ama yapamadığın şeylerin reklamını yapmak hangi kurum veya şirket için gerekli? :D:

Bu deneme baskıydı, o yüzden harf hatası var ancak düzeltildi.

Revizyondan sonra tamamen işlevsellik üzerine tasarımlar çıktı.Bu çalışmada yine biraz tasarım var, yenilerinde hiç yok :)

Yorumunuz için teşekkürler.

cemertem

🌱Yeni Üye🌱
renkler daha soyut tutulabilirdi ve sade bir şey de düşünebilirdiniz ama genelde fena değil özetle hedefe ulaşabilecek bir logo olduğunu düşünüyorum.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
renkler daha soyut tutulabilirdi ve sade bir şey de düşünebilirdiniz ama genelde fena değil özetle hedefe ulaşabilecek bir logo olduğunu düşünüyorum.

LOGO mu ?? :)

Yorumunuz için teşekkür ederim. Billboard çalışmalarında renkler olabildiğince doğada bulunmayan renklerden olmalı bence. Renk zıtlığıda önemli, amaç göz gördüğü an dikkatleri üzerine çekip afişi izlettirmek.

istanbullet

🌱Yeni Üye🌱

%100 katılıyorum, bana da çok saçma geliyor bu yapılanların anlatılması.

çalışmaya gelince gayet iyi ve dikkat çekici.

mrcyln

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Şu belediyeleri v.b. anlamıyorum... hep içimden "kardeşim belediye değil misin zaten bunları yapmak zorundasın, yapamadıkların neler, niye yapamadın? onları de bana! " demek geçiyor; sanki hayrına... QUOTE]

dediklerinize harfi harfine katılıyorum.

Çalışmanıza gelince genelde belediye bilboardları aynı standart kalıpta oluyor renkleri v.s. Emeğinize sağlık..

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Şu belediyeleri v.b. anlamıyorum... hep içimden "kardeşim belediye değil misin zaten bunları yapmak zorundasın, yapamadıkların neler, niye yapamadın? onları de bana! " demek geçiyor; sanki hayrına... QUOTE]

dediklerinize harfi harfine katılıyorum.

Çalışmanıza gelince genelde belediye bilboardları aynı standart kalıpta oluyor renkleri v.s. Emeğinize sağlık..

Bütün belediyeler açık kırmızı ve koyu mavimi kullanıyor?
Bu yorumu anlayamadım, bütün belediyeler aynı tasarımı mı yapıyor?
Ben oturup kendimce yaptığım bir çalışmadır bu, diğer belediyelerin hangi işine benziyor?