Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

emlak sitesi yapıcam lütfen yardım edin..

serkan187

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.serkankarakoyun.com
selam...ben şirketlere web sitesi kuruyorum.fakat yeni bir firmayla anlaştım..adamlar tam olarak bilmediğim şekilde bir site istiyor.. emlak sitesi yapıcam. yardımınza ihtiycm var.. sorcaklarımı şöyle sıralim. 1- yönetici paneli yapmam istendi.kişi kendisi giricek günlük tarzında yazılar yazıcak nasıl yapılabilir bu ? 2 - site sahibi hakkında yazılan yorumlar bölümü olcak fakat üyeler yorum yazdığında site sahibi tarafından onaylanmadan sitede yorum görünmicek.. bunları nasıl yapabilirm vaktim az yardımcı olursanız sevinirim:sadsmile:

Benzer konular

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
tamamen programlama dan bahsediyorsun burda anlatılamaz ki bu saydıkların internetten araştırmanı tavsiye ediyorum

serkan187

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.serkankarakoyun.com
tam olarak sorum şu.. hangi programlama dilini kullanmalıyım? asp mi asp.net mi yoksa php mi yada tavsiyeleriniz nelerdir?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşım bahsettiğin tüm programlama dillerini de kullanabilirsin.
Ancak bu kadar kısa sürede bu programlama dillerini öğrenemezsin.Hoş hazır scriptler var ama onlarda da tonlarca açık mevcut.Nereyi yamasan başka bi tarafta açık çıkıyor.
İyisi mi sen bu siteyi ya tasarlamaktan vazgeç ya da bu programlama dillerini bilen bir webmaster dan ücreti mukabil destek al.
Kolay gelsin.

serkan187

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.serkankarakoyun.com
çok teşekkür ederim kısa sürede yardımcı olduğunuz için..

arkadaşlar tekrar aklıma bişey takıldı aynı konuyla ilgili..bu sölediklerim javascriptle yapılabilir mi acaba?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Maalesef yapılamaz.

serkan187

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.serkankarakoyun.com
bana birazcık yardımcı olabilirmisiniz? bu siteyi gidip bi yerde belli bi ücret karşılığı yaptırabilirim ama bundan sonraki işlerimi yada kendi kişisel sayfamı geliştirmek için öğrenmek istiyorum.sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşım.
Cevaplarda zaten yazılmış.Bu şekilde sunucu tabanlı sayfalar hazırlamak için programlama dillerini bilmeniz gerekiyor.Bu programlama dillerini de şöyle şöyle yap demeyle öğrenemezsiniz.

dewildog

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bnm aklıma ilk joomla veya wordpress geldi ben flash çiziyorum (2 ileri 1 geri :) bende programlama ile ilgili geliştirmek istedim kendimi kısıtlı bir zaman içerisinde bi işi kabul ettim ..
giriştim joomlaya.... hani 5dk siten hazırya... kontrol paneli varya bildinmi hani piyasada fiyat düşüren joomla ahh ahhh. baktım joomla kendi başına bi platform olmuş artık ondan da vazgeçtim... wordpress desen açıp kapattım en son hocama gidip yardım istedim ve pasladım bende mutluyum oda mutlu şimdi.. ha adammı ? fiyatı duyunca vaz geçti :)

masmavi_7

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emlak rehberleri firma sistmerli gibi yönetim panelli tamamen kendimize ait web sistemlerimiz var. eğer ilgilenirseniz yardımcı olabiliriz. sizinde işiniz görülür.. eğer görüşmek isterseniz ilgilenebilriz. iyi günler dilerim. ***********

Moderatör tarafında düzenlendi:

r_korkmaz44

🌱Yeni Üye🌱
Bu konuda çokca deneyimim var. Bu ve bunun gibi konuda takıldığın ve yapamadığın yerlerde aşağıdaki numaramı arayabilirisn.

tel:0505 385 86 52

erggun

🌱Yeni Üye🌱
komik yer burası, bunun gibiler piyasada dolaştıkça işimiz zor, anlamıyosan ne bulaşıyosun arkadaş. git bulaşık yıka. ne işin var web le falan

tasarimci62

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Acemice

selam...ben şirketlere web sitesi kuruyorum.fakat yeni bir firmayla anlaştım..adamlar tam olarak bilmediğim şekilde bir site istiyor..

Öncelikle site kuruyorsunuz ama bu işten anlamıyorsunuz gibi bir ifade eden bir kelime kurmuşssunuz.
tam olarak bilmediğim kelimesinden yola çıkarak bu işi henüz tam anlamıyla bilmiyorum demektir.burada eleştiri ve övgü olsun herşeye açık olmalısınız öncelikle.
bilmediğiniz bir iş ile uğraşıp nasıl bir sanat yapma peşindesiniz anlamış değilim.
hazır siteleri düzenleyen yada düzene sokmaya çalışanlara benziyoruz biraz kardeşim alınma ama öyle yani..

serkan187

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.serkankarakoyun.com
Öncelikle site kuruyorsunuz ama bu işten anlamıyorsunuz gibi bir ifade eden bir kelime kurmuşssunuz.
tam olarak bilmediğim kelimesinden yola çıkarak bu işi henüz tam anlamıyla bilmiyorum demektir.burada eleştiri ve övgü olsun herşeye açık olmalısınız öncelikle.
bilmediğiniz bir iş ile uğraşıp nasıl bir sanat yapma peşindesiniz anlamış değilim.
hazır siteleri düzenleyen yada düzene sokmaya çalışanlara benziyoruz biraz kardeşim alınma ama öyle yani..

Mesajımda eleştiri veya övgü gibi birşeye açık bir kelime olduğunu düşünmüyorum. Burası bir forumdur. Bilirsen paylaşırsın bilmezsen okursun sadece. Burası komik yer bunun gibiler ile başlayan bir cümlenin bana ne anlama geldiğini söylerseniz. Eleştiri mi Aşağılama mı?

Ben Grafik Tasarım öğrencisiyim. O zamanda öyleydim. Html Css site kurarken bir sıkıntım yok fakat dinamik sitenin ne olduğuna dair bir bilgim yoktu. Bilgi almak suç mu? Ben anlayamadım burdakilerin kafa yapısını

cesar5x

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Mesajımda eleştiri veya övgü gibi birşeye açık bir kelime olduğunu düşünmüyorum. Burası bir forumdur. Bilirsen paylaşırsın bilmezsen okursun sadece. Burası komik yer bunun gibiler ile başlayan bir cümlenin bana ne anlama geldiğini söylerseniz. Eleştiri mi Aşağılama mı?

Ben Grafik Tasarım öğrencisiyim. O zamanda öyleydim. Html Css site kurarken bir sıkıntım yok fakat dinamik sitenin ne olduğuna dair bir bilgim yoktu. Bilgi almak suç mu? Ben anlayamadım burdakilerin kafa yapısını

"Ben anlayamadım burdakilerin kafa yapısını". açıklar mısınız. Ben de bu lafınızı anlayamadım.
Arkadaşlar 2 yıl önceki sorunuza açıklık getirmiş. Bak öğrenmişsinde. Ne diye hakaret etmektesin.

serkan187

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.serkankarakoyun.com
"Ben anlayamadım burdakilerin kafa yapısını". açıklar mısınız. Ben de bu lafınızı anlayamadım.
Arkadaşlar 2 yıl önceki sorunuza açıklık getirmiş. Bak öğrenmişsinde. Ne diye hakaret etmektesin.

Önce benim soruma bir açıklama gelsin, ben size bi ara gerekli açıklamayı yaparım.

tasarimci62

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sevgili talebe arkadaşım ;
Ben buranın bir forum olduğunun farkındayım da sen bunun farkındamısın ?
önce bunu kendinde bir sorgula istersen.
Ben kurduğun cümleden yola çıkarak bir yorum değerlendirmesi yaptım sadece.
sizdeki mantığın kopyala yapıştır mantığı olduğunu söyledim sadece gerçekcilik kısmından faydalanarak bunuda açıkça dile getirdim halende dile getiriyorum.
Amaç bilgi paylaşımı ise biz zaten bunu fırsat buldukça yapıyoruz senin bu foruma faydan nedir şuanda ? hakaret etmek mi yorum yazanlara karşı ?
yapacağın siteler html hazır templateler üzerine olacaktır herzaman bu kafa yapısıyla gidersen tabiki..
Son mesajım çünkü seviyesizliğine inmek istemiyorum.