Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

En güzel V-Ray Script'i "SOLİDROCKS"

Mertkan TEKİN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Solidrocks ; içinde barındırdığı kodlarla vray ayarlarına orantılı şekilde müdahale eden komut sistemidir visual basic mantığı ile çalışır..
çalışmanızda render aşamasına geldiğinizde siz sadece (düşük kalite = hızlı render), (normal kalite = normal render), (yüksek kalite = yavaş render) bu seçeneklerden birini seçip çalışmanızı iç mekan mı yoksa dış mekanmı diye belirtip render düğmesine basıyorsunuz.Ben vrayde hiç bir ayarı bilmiyorum, hep bu script ile yapıyorum çalışmalarımı inanılmaz bir performans alıyorum herkese öneririm.

Demosunu indirebileceğiniz web sitesi Not: Web sitesinde video tutorialde mevcut.

SolidRocks - SolidRocks

Benzer konular

seaactor

🌱Yeni Üye🌱
emeğin için TEŞEKKÜRLER
ama ben kuramadım sanırım bu programı
kurulum hakkında yardım olabilirmisin

Mertkan TEKİN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Programı, 3dsmax klasörünün içine kuruyoruz max klasöründeki \ui\macroscripts dizindeki solidrocksB075 dosyasını viewport penceresine sürüklüoruz bukadar

seaactor

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler dediğin gibi yaptım oldu.
nacizane bi sorum daha olacaktı hep bu şekildemi açıyoruz bu programı yoksa direk viewporta iliştirebiyormuyuz.
gerçekten çok güzel bi program hem vakit hemde görsellik açısından
tekrardan teşekkürler

Mertkan TEKİN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
rica ederim ben şöyle yapıyorum
klasörü masaüstüne kısayol olarak atıyorum içinden dosyayı alıp maxe sürüklüyorum çalışmam boyunca kapatmıyorum aşağı indiriyorum ama toolbarın
içinede koyabilirsiniz. yaparsanız banada söyleyin bende yapayım :D

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Harika bir paylaşım, teşekkürler.

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu akşam yine bi v-ray kurduracaksınız benim külüstüre.. şart oldu :)

drawsever

🌟Usta Tasarımcı🌟
vrayi hızlandırıyor deniyor ama aksine 30-35 dakikada aldığım render 1 saati geçti. deneyenler deneyimlerini paylaşabilir mi acaba?

Mertkan TEKİN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben bu scripti 1 senedir kullanıyorum çalışmalarıma bakabilirsiniz ordada render süreleri yazıyor...ayrıca kullandığınız moda göre ve sahnenin polygon sayısı ile kaplama çeşitleri ve ışıklara göre değişir render süreleri...

SARAR

🌱Yeni Üye🌱
süper bişi benzior eve gidince hemen deniycem yanlız bişi dikkatimi cekti servispack 3 te mi calısıyor ?

isisS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Off :) hayatımı kurtarmıştı bu beniim :) Yine Mert'in sayesinde

Mertkan TEKİN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Başka nezaman kurtarmıştım hayatını :p hatırlamıyorum

sahap9999

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar ben dediğiniz sayfadan indirdim ama ne yazık ki benim kinde bilgisayara indiği zaman unistal oluyor ve kuramıyorum 3ds 2010 max kullanıyorum 2011 max var ama onda ise vray hatası var lütfen yardımcı olabilir misiniz ?

bilalbulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Cinema 4D versiyonunu kullanıyorum ve yerine göre ''Render'' hızı daha iyi oluyor fakat ''Render'' kalitesi düşük oluyor (VRay'e) göre ama genel anlamda kullanışlı bir ''Plugin'' ilk tercihimin arasında sürekli.