User 0000001
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Endüstriyel Tasarım -Grafik Tasarım-WebTasarım-VideoTasarım
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
Program/Seviye: Kullandığım Programlar:
Adobe PhotoShop (İleri seviye)
Adobe illustrator (Orta seviye)
Adobe Flash (Orta seviye)
Adobe Indesign (iyi)
Adobe After Effects (iyi)
Corel Draw (ileri seviye)
Adobe Fireworks
Autodesk 3dsmax(Orta Seviye)
Adobe Dreamweaver (Düşük)
Lumion(Üst seviye)
Autodesk Maya(Düşük Seviye)
Zbrush(Orta Seviye)
Google Sketchup(Üst Seviye)
AutoCAD 9-11
Chief Architect
MasterKey X5
Keyshot
Autodesk Maya
Autodesk MotionBuilder
İş deneyimi ve içeriği: RednaGroup
PcnetOnline Dergisi
Penguen Dergisi
(2007) İkincilik ödülü ( Türkiye Genellinde) - Jandarma Genel Komutanlığı
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Muaf
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
Mimari Tasarımlar
+++
ÖNE ÇIKAN PROJELER
CorelDraw ve PS
.....................................................................................................................
Karakalem :
..................................................................................................................
3DSMAX-Keyshot-Autodesk Maya
Ödüllü Proje : Aqua Quantum
İşle ilgili açıklama: Merhaba, 2010 yılından beri ICSID (International Council of Socities of Industrial Design) altyapısı ile Endüstriyel Tasarım Bölümü, tasarım problemine farklı metodlarla çözüm geliştirebilen; tasarım ve üretim süreçlerinin tümüne hakim; tasarımı etkileyen sosyal ve çevresel yapıyı anlayıp yorumlayabilen; ürün tasarımı, sistem tasarımı ve hizmet tasarımının yanında mobilya tasarımı ve ambalaj tasarımı alanlarında da deneyim sahibi; bilgisayar destekli tasarım ve üretim teknolojilerini kullanabilen; sürdürülebilirlik, çevresel dinamiklere duyarlı tasarım, kullanıcı odaklı tasarım, tasarım yönetimi gibi konulara hakim, ürün tasarımcıları ve tasarım yöneticiliği yapmaktayız. Grafik,Kapak-Afiş,Logo ve Altyapı Tasarım işlerini üstlenmek üzere Profesyonel Grafikerlik altında sizinle çalışmak isterim.
Grafik Tasarım - UC Designer -VFX Desinger - Computer Aided Design- Freelance Fotoğrafçılık - 3D modelleme
AR-GE bölümlerinde üst seviye tasarım Hizmetleri vermekteyim.
arifemreeryilmaz.com
E-posta: grafik@arifemreeryilmaz.com
Telefon: +9 0531 343 15 34
Aranan Şehir: Türkiye Geneli
Program/Seviye: Kullandığım Programlar:
Adobe PhotoShop (İleri seviye)
Adobe illustrator (Orta seviye)
Adobe Flash (Orta seviye)
Adobe Indesign (iyi)
Adobe After Effects (iyi)
Corel Draw (ileri seviye)
Adobe Fireworks
Autodesk 3dsmax(Orta Seviye)
Adobe Dreamweaver (Düşük)
Lumion(Üst seviye)
Autodesk Maya(Düşük Seviye)
Zbrush(Orta Seviye)
Google Sketchup(Üst Seviye)
AutoCAD 9-11
Chief Architect
MasterKey X5
Keyshot
Autodesk Maya
Autodesk MotionBuilder
İş deneyimi ve içeriği: RednaGroup
PcnetOnline Dergisi
Penguen Dergisi
(2007) İkincilik ödülü ( Türkiye Genellinde) - Jandarma Genel Komutanlığı
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Muaf
Medeni Hali: Bekar
Referanslar:
Mimari Tasarımlar
+++
ÖNE ÇIKAN PROJELER
CorelDraw ve PS
.....................................................................................................................
Karakalem :
..................................................................................................................
3DSMAX-Keyshot-Autodesk Maya
Ödüllü Proje : Aqua Quantum
İşle ilgili açıklama: Merhaba, 2010 yılından beri ICSID (International Council of Socities of Industrial Design) altyapısı ile Endüstriyel Tasarım Bölümü, tasarım problemine farklı metodlarla çözüm geliştirebilen; tasarım ve üretim süreçlerinin tümüne hakim; tasarımı etkileyen sosyal ve çevresel yapıyı anlayıp yorumlayabilen; ürün tasarımı, sistem tasarımı ve hizmet tasarımının yanında mobilya tasarımı ve ambalaj tasarımı alanlarında da deneyim sahibi; bilgisayar destekli tasarım ve üretim teknolojilerini kullanabilen; sürdürülebilirlik, çevresel dinamiklere duyarlı tasarım, kullanıcı odaklı tasarım, tasarım yönetimi gibi konulara hakim, ürün tasarımcıları ve tasarım yöneticiliği yapmaktayız. Grafik,Kapak-Afiş,Logo ve Altyapı Tasarım işlerini üstlenmek üzere Profesyonel Grafikerlik altında sizinle çalışmak isterim.
Grafik Tasarım - UC Designer -VFX Desinger - Computer Aided Design- Freelance Fotoğrafçılık - 3D modelleme
AR-GE bölümlerinde üst seviye tasarım Hizmetleri vermekteyim.
arifemreeryilmaz.com
E-posta: grafik@arifemreeryilmaz.com
Telefon: +9 0531 343 15 34