Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

epazar. logo denemeleri

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
Merhaba dostlar.. Ekleyeceğim logo çeşitleri için yorumlarınız şuan benim için çok önemli olacaktır, hertürlü eleştirinizi bekliyorum, bu logo basılı işlerde kullanılmayacak sadece web sitesinde yer alacaktır.. teşekkürler..

epazar.png

Benzer konular

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
logolara genel olarak bakıldığında çok güzeller. Fakat pazar sözcüğü geçtiği için market sepeti biraz garip duruyor gibi geldi bana ya icon'u değiştir yada 01 üzerinde biraz daha uğraş derim.

by_elbruz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışmalarınız gayet güzel ve başarılı ama bencede o1 numaralı çalışmanız hepsinden daha güzel renkler uyumlu emeğinize sağlık...

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
logolara genel olarak bakıldığında çok güzeller. Fakat pazar sözcüğü geçtiği için market sepeti biraz garip duruyor gibi geldi bana ya icon'u değiştir yada 01 üzerinde biraz daha uğraş derim.

hımm, güzel bir nokta :) aslında biraz müşterinin anlatımı ile alakalı idi sepetin varlığı, zaten bu logoların üzerine daha farklı şeyler çıkarıyorum üzerlerinde uğraşıyorum şuan da, yorumlarınızla da yönleniyor :) teşekkürler..

çalışmalarınız gayet güzel ve başarılı ama bencede o1 numaralı çalışmanız hepsinden daha güzel renkler uyumlu emeğinize sağlık...

teşekkür ederim tavsiyen için dostum, emin ol değerlendireceğim ;)

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
logoların hepsı guzel fakat ılk bakıldıgında seper pek bellı olmuyor. onunla bıraz daha oynaman gerekebılır.

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
cok güzeller eline sağlık 01.1 çok oturaklı olmuş 2.2 de kullanılabilir ben çok beğendim tebrikler...

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
İlk bakışta 02.3 daha hoş gözüktü gözüme ama sepetin tutacağının kırmızı olması tuhaf olmuş gibi.Üstteki iki tanesi biraz explorer'ı çağrışım yapıyor.Alttaki çalışmaların üzerinde gitmenizi tavsiye ederim.Kolay gelsin.

gezergrafik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlk bakışta 02.3 daha hoş gözüktü gözüme ama sepetin tutacağının kırmızı olması tuhaf olmuş gibi.Üstteki iki tanesi biraz explorer'ı çağrışım yapıyor.Alttaki çalışmaların üzerinde gitmenizi tavsiye ederim.Kolay gelsin.

ewet kesinlikle bende tanıdık geliyor logo bulamamıştım ama çok güzel duruyolar
özellikle 1
iyi çalışmalar

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Logoların geneli ve mantığı güzel bence. 1. çalışma amacına daha uygun duruyo emeğine sağlık iyi çalışmalar.

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
çok çok teşekkür ederim arkadaşlar, tavsiyeleriniz, eleştirileriniz emin olun değerlendirilecektir... birde bu tip birşeyler türettim.. tekrar yorumlarınız için sağolun ;)

epazar2.png

sibelsu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hepsi güzel olmuş ama 01.1 ve 02.2 yi daha çk beğendim elinize sağlık

jackaranda

🌱Yeni Üye🌱
En başarılı 03.2'yi buldum. Ama brandanın hafif yukarı kaldırılması gerekiyormuş gibi geldi.

Lucienne

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence ilk ekledikleriniz daha güzel. Sepet - güzel fikir.

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Yorum ve eleştirilerden kendine olumlu bir pay çıkarman gerçekten güzel bir durum.Son çalışmalardan ilki sanırım daha uygun duruyor.Güzel işler çıkarmışsın yine :) Kolay gelsin.

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
çok teşekkür ederim yorumlarınız için, kendime olumlu pay elbet de çıkardım ve çıkarmalıyım da zaten, bu siteye üye herkesin elbet bir görüşünün olduğundan ve çeşitli tecrübelerinin olduğundan eminim...

tekrar çok teşekkürler..