bende dx5 lerle ilgileniyorum.görüşelim..
1,80 Epson DX 5 ECO SOLVENT DİJİTAL BASKI MAKİNEMİ İŞ DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATIYORUM MAKİNE FULL HD 1920 X 1080 DPI BASKI YAPIYOR MAKİNE 6 AYLIKTIR 3 AY KULLANILDI İLGİLENEN ARKADAŞLAR ÖZELDEN İLETİŞİM BİLGİLERİNİ MESAJ ATABİLİRLER
MAKİNE 9.000 $
bu makinanın full hd si çıkmışya, 3d led tv olan modeli yokmudur?
arkadaşlar baskı maliyeti söylendiği kadar düşük olmasa da kalite çok iyi . Ben 6 aydır kullanıyorum. Yurdakul ithalattan aldım . Ufak tefek sıkıntılar yaşadımsada yoluma devam ediyorum. Tavsiye ederim
bende ilk araştırırken o makineleri, şu vidyodaki firmaya servisi nasıl diye sordum, "bizim makinemizin servise ihtiyacı yok" dedi, o derece yanikomedi tabi...
2e'den epson kafalı makine aldım, memnunum![]()
Medyada'da haberlerde gazetelerde,de izlediğimiz gibi enterasan teklifler,garip hareketler,tutarsız komedi davranışlar asıl rizeden çıkmaktadır.
bende ilk araştırırken o makineleri, şu vidyodaki firmaya servisi nasıl diye sordum, "bizim makinemizin servise ihtiyacı yok" dedi, o derece yanikomedi tabi...
2e'den epson kafalı makine aldım, memnunum![]()
teşekkürler resul abi... bizler sizi memnun edebiliyor isek asıl bizler için mutluluk budur... bu arada rizelilere laf etmeye kalkan meslektaşım aslında öyle büyük gaflet içinde ki.... şimdi siz o firmayı tercih etmediniz diye komple rize iline laf etmiş... yarın gaziantepten bir müşterisi bizi tercih ederse antebe antalyadan biri bizi tercih ederse antalyaya mı laf edecek acaba...