Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Esinlenilmiş Kartvizit Çalışması

geek

🌱Yeni Üye🌱
Firmanız İçin Tasarım Seti başlıklı konudaki bir hazır şablonu kurcalayarak yaptığım calışmayı paylaşıyorum. Ayrıca şablonları paylaşan arkadaşa da teşekkür ederim.bir de mesleğim grafikerlik değil herşeyi yapmamın beklendiği bir mesleğim olduğundan bu çalışmayı yaptım, bu yüzden değerli görüşlerinizi beklerim.

2111kartvizit_FULL.jpg

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok iyi çalismissin gerçekten.

gulsah_grafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
valla ben okadar çoookk grafiker gördümki (sözde:))
böyle güzel iş çıkartamıyolardı çok iyi bencede

geek

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler...mat kalın kartona bastırdım fena olmadı ama anladımki resimli baskıları kaliteli bi matbaya bastırmak lazım birde kaplamayı yapan adamında gerçekten kaliteli olması lazım.bi kaç kartvizitte çerçöp wardı kaplamayla kağıt arasında:)bu işten de aşnımın akıyla çıktım çok şükür.vesselam...

ahmetbarin

🏆Pro Tasarımcı🏆
Emeğine sağlık. İlk katvizit tasarımı olmasına bakılırsa çok güzel olmus. Fakat kurumsallık ciddiyet yok bence. Ama bunları öğrenmeniz baya bi zaman alacak. Şimdiler kolaylıklar, başarılarınızın devamını diliyorum. Saygılar..

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Beğenmedim desem umarım bana kızmasınız...
ön yüz güzel gibi duruyor çiçekler sırıtmış biraz.
Arka kısmı tamamen felaket ön neresi arka neresi anlamış değilim arka kısmı düz siah yapıp, sadece logoyu koysan daha başarılı olur bence. Biraz daha çalışmalısın üzerinde