Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Potansiyel sahibi çizimler,özellikle ilk çalışmanın ışığını sevdim..Renklendirmelerde iyi lakin yumuşak fırça ağırlıklı..Boyadıkça gelişecektir,yeni çalışmalarını bekleriz.
Potansiyel sahibi çizimler,özellikle ilk çalışmanın ışığını sevdim..Renklendirmelerde iyi lakin yumuşak fırça ağırlıklı..Boyadıkça gelişecektir,yeni çalışmalarını bekleriz.
oww, güzel siteymiş, yarın bakacam Bu çalışmalara her birine en fazla 5 saat harcandı. Bazılarına 1 saat bile harcamadım :S, fazla uğraşmayı sevmiyorum.
PS: 5 dakika önce ilk yağlı boya çalışmamı bitirdim (1,5 saat içinde)
oww, güzel siteymiş, yarın bakacam Bu çalışmalara her birine en fazla 5 saat harcandı. Bazılarına 1 saat bile harcamadım :S, fazla uğraşmayı sevmiyorum.
PS: 5 dakika önce ilk yağlı boya çalışmamı bitirdim (1,5 saat içinde)
Fazla uğraşmayı sevmiyorum demişsin.İlerde çalışmalarında tatminsizlik yaşadığın zaman bir çalışma için günlerini haftalarını hatta aylarını harcamak isteyeceksin.Tabi eğilip bükülmediğin takdirde zamanla oluşacak bir süreçtir.
Bu işlerde sabır esastır.Ortaya gerçek bir eser koymak istiyorsan zaman ve emek harcamak gerekiyor diye düşünüyorum.
Bende yolun başındayım hiç bir eğitimim vs. yok.Her defasında baktığım çizimlerim çok kötü geliyor gözüme,daha değişik olmalı ama nasıl diyorum..Araştır ve gözlemle sonra uygula.. Böyle bir düşünce yürütüyorum kendimce ve haliyle zaman alıyor..