Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eski osmanlı evi vektörü acil(Odunpazarı evleri gibi)

Gildor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yaptığım bir harita çalışması için eski osmanlı evi vektörüne ihtiyacım var..

Örnek olarak odunpazarı evleri, Safranbolu evleri gibi

Şimdiden teşekkürler..

Benzer konular

Gildor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İllustrator kullanıyorum teşekkür ederim o sistemi biliyorum son çare o şekil deniyecem

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
biraz zor bulunabilecek bir çizim. ekte bir örnek resim bulunmakta. onun üzerinden gidip çizebilirsiniz. zamanınız var ise bir kaç gün içinde çizip ben ekleyeceğim zaten.

tZF9X.jpg

Gildor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok teşekkürler bunun üzerinden çizerimde işime yaramaz. Ben detaylı anlatayım olmazsa şu 130x160 bir çanakkale haritası yapıyorum gelibolu yarımadasında bir çok nokta var gezilecek bunlardan bir taneside Bigalı köyünde Atatürk evi tamamen eski bir osmanlı evi bunu çizmeye çalıştım ama istediğim gibi olmadı gerçek resimden oturtamadım yani vektörel bri şey olursa o tarz bi ev haritada küçültüp o noktaya koymak istiyorum ama ilginizden dolayı çok teşekkür ederim memoli ve creedwar..

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
dediğim gibi bu tarz vektörel çizimler bulmak çok zor. belki bir arkadaş zamanında çizmiş olabilir ve burada paylaşabilir, yani birinin elinde olma ihtimalide var.

Gildor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben bir tane çizdim osmanlı evi Çaresiz kalınca :D burada paylaşmak isterim lazım olur belki ama nasıl paylaşacağım bilmiyorum

busuk

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler paylaşımlar için fakat link çalışmıyor.... bilginize