Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eskitme renkli tipografi çalışmam.

Jek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok kalabalık bir çalışma olmadı ama tipografik öğeleri taşıdığı için konuyu buraya açtım.

Şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler.

İyi çalışmalar..

tpografimisinsen.jpg

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok kalabalık bir çalışma olmadı ama tipografik öğeleri taşıdığı için konuyu buraya açtım.

Şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler.

İyi çalışmalar..

Ben şurda takıldım. Çok kalabalık bir çalışma nasıl oluyor ve çalışma, çalışma olması için kalabalık mı olmalı?
Çalışmanıza gelince renklerin albenisi oldukça iyi. Ama tipografk yönden tekrar incelemenizde yarar var. Yalnız Dilara arkadaşımızın sorusu benimde almak istediğim cevabı içeriyor.

Son düzenleme:

Jek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aslına bakarsanız orada sadece "Cenk" yazıyor. Yani kalabalıktan kastım çok fazla kelime olmamasıydı.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Anlıyorum. O zaman doğru bildiğiniz bir yanlışa izniniz ile değinmek isterim.
Tipografi çok fazla kelime kullanılması yada kalabalık oluşturmak değildir. Bu yanlışa sakın düşmeyiniz. Öyle bir tasarım içinde tipografik düzenleme yaparsınız ki tek bir kelime ile ne yapmak istediğiniz ortaya çıkar.

Bakınız bir arkadaşımız bana kalırsa 2. çalışmasında çokta güzel örneklendirmiş.
https://www.grafikerler.net/tipografi-t2502.html

Jek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tipografi çok geniş bir sanat icra etmekde bu kadar kolay değil. Yorumlarınız için teşekkürler değinmek istediğiniz noktayı anladım, iyi çalışmalar dilerim.

emreyasasin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence baya bir güzel olmuş.Yurt dışın da yapılmış olan tipografileri de takip ediyorum sürekli bu yüzden ilk bakışta 'cenk' yazdığını anladım :).Yalnız son da ki K harfinin uçları özellikle alt ucu taşmış.Mantık fırça darbesi ama kesik olsa sanki daha hoş olur gibi.

Jek arkadaşımızın da dediği gibi tipografi çok geniş bir yelpaze bazen çok basit şeyleri bile tipografi olarak yorumlayabiliyorlar.

Başarılarının ve çalışmlarının devamını dilerim...

Jek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
@emreyasasin, "Yalnız son da ki K harfinin uçları özellikle alt ucu taşmış."

Aslında sen söyleyince farkettim evet oradaki fırça darbesi biçimsiz olmuş düzeltip upload edebilirim, bana da görüntü kirliliği yarattığını hissettirdi.

Yorumun için teşekkür ederim..

emreyasasin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet özellikle olduğunu, fırça ile yapılmış görüntüsü vermeye çalıştığını fark ettim ama dediğim gibi.
bir de öyle bakalım bence de daha iyi olacak gibi...

Jek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet özellikle olduğunu, fırça ile yapılmış görüntüsü vermeye çalıştığını fark ettim ama dediğim gibi.
bir de öyle bakalım bence de daha iyi olacak gibi...

Ne yazık ki .psd olarak kaydetmediğim için dediğini yapamayacağım Emre.

İyi çalışmalar..

emreyasasin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Anladım kötü oldu bu.Ben yaptığım küçük şeyleri bile .psd kaydedip örnek görüntüde .jpg yapıyorum.Tabi fazla çalışma olunca bunlar HDD'de bayağı bir yer kaplar.Gerçi artık taşınabilir 500 gb HDD'ler bile 99lira filan:).

Bende iyi çalışmalar dilerim.

Son düzenleme: