etliekmek restorantı broşür çalışması
H harakikiri 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 23 Ağu 2007 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 15 Nis 2010 #2 Restoranın olduğu resimde ışık patlaması olmasaydı dahada iyi olabilirdi. Genel olarak ben beğendim. Eline sağlık.
Restoranın olduğu resimde ışık patlaması olmasaydı dahada iyi olabilirdi. Genel olarak ben beğendim. Eline sağlık.
raihan 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 9 Ocak 2010 Mesajlar 23 Tepkime puanı 0 16 Nis 2010 #3 harakikiri' Alıntı: Restoranın olduğu resimde ışık patlaması olmasaydı dahada iyi olabilirdi. Genel olarak ben beğendim. Eline sağlık. Genişletmek için tıkla ... eyvallah sağolasın yorumun için tek sıkıntımız fotoğraf çekebilme zaten yakından bakılırsa resim kaliteli değil
harakikiri' Alıntı: Restoranın olduğu resimde ışık patlaması olmasaydı dahada iyi olabilirdi. Genel olarak ben beğendim. Eline sağlık. Genişletmek için tıkla ... eyvallah sağolasın yorumun için tek sıkıntımız fotoğraf çekebilme zaten yakından bakılırsa resim kaliteli değil
alisalur ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 15 Ara 2007 Mesajlar 1,116 Tepkime puanı 3 28 Ara 2011 #4 etliekmekler bu boyutta olmaz. ölçülendirme hatası var
gitarist 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 14 Ocak 2008 Mesajlar 78 Tepkime puanı 1 Yaş 36 Web sitesi www.sevgilinize.com 28 Ara 2011 #5 çok göz yorucu bi calısma olmus
LaYeR 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 5 Tem 2008 Mesajlar 807 Tepkime puanı 23 Yaş 38 28 Ara 2011 #6 Üzgünüm ama çok kötü görünüyor biraz tasarım incelemenizi öneririm başarılar...
Erkan ERGEN 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 29 Ara 2007 Mesajlar 844 Tepkime puanı 26 28 Ara 2011 #7 biraz daha gayret etmenizde fayda var.
Erkan ERGEN 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 29 Ara 2007 Mesajlar 844 Tepkime puanı 26 28 Ara 2011 #8 LaYeR' Alıntı: Üzgünüm ama çok kötü görünüyor biraz tasarım incelemenizi öneririm başarılar... Genişletmek için tıkla ... Bu arada Layer mavi takıntın var dedin die başka renk çalışma yayınladım incelersin bi ara
LaYeR' Alıntı: Üzgünüm ama çok kötü görünüyor biraz tasarım incelemenizi öneririm başarılar... Genişletmek için tıkla ... Bu arada Layer mavi takıntın var dedin die başka renk çalışma yayınladım incelersin bi ara
LaYeR 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 5 Tem 2008 Mesajlar 807 Tepkime puanı 23 Yaş 38 28 Ara 2011 #9 Erkan ERGEN' Alıntı: Bu arada Layer mavi takıntın var dedin die başka renk çalışma yayınladım incelersin bi ara Genişletmek için tıkla ... owwww emek emek yapmış olduğun mavi renk dışı çalışmanı derhal inceleyeceğim...
Erkan ERGEN' Alıntı: Bu arada Layer mavi takıntın var dedin die başka renk çalışma yayınladım incelersin bi ara Genişletmek için tıkla ... owwww emek emek yapmış olduğun mavi renk dışı çalışmanı derhal inceleyeceğim...