Teşekkürler..güzel çalışma olmuşellerine sağlık
Eurovision logosunun wikipedia'dan aldım. Hazır logo.Son üç harf küçük geri kalanı büyük harf mi ?
EUROVISION yazısında I'nın biri noktalı biri noktasız olmuş.
Teşekkürler..
Eurovision logosunun wikipedia'dan aldım. Hazır logo.
Benimkine renk kirliliği demeyi bilmişsiniz ama sizinkide vasatlıkta ve uyduruklukta zirveyi zorluyor.
Google'dan hazır Eurovision 2009'a özel yapılmış resmin üzerine wikipediden png formatlı logoyu bindirmişsiniz olduda bitti maşallah olmuş. Üstelik arkaplandaki resmin kalitesi rezalet ötesi yani.
İstersen bunu kullan
![]()
![]()
Kişisel olarak yorumum, 2009'da Rus Grafikerin yaptığı resim çok güzel gayet başarılı sizinkine söyleyecek söz bulamayorum yani yukardaki iki resmi üstüste bindirmeye süper diyemem kusura bakma...
Son üç harf küçük geri kalanı büyük harf mi ?
EUROVISION yazısında I'nın biri noktalı biri noktasız olmuş.
güzel görmüş şünüz,
bazen bir yazım hatası, bütün çalışmayı kötü imajı uyandırabiliyor.
emeğe sağlık
Benimkine renk kirliliği demeyi bilmişsiniz ama sizinkide vasatlıkta ve uyduruklukta zirveyi zorluyor.
Google'dan hazır Eurovision 2009'a özel yapılmış resmin üzerine wikipediden png formatlı logoyu bindirmişsiniz olduda bitti maşallah olmuş. Üstelik arkaplandaki resmin kalitesi rezalet ötesi yani.
İstersen bunu kullan
![]()
![]()
Kişisel olarak yorumum, 2009'da Rus Grafikerin yaptığı resim çok güzel gayet başarılı sizinkine söyleyecek söz bulamayorum yani yukardaki iki resmi üstüste bindirmeye süper diyemem kusura bakma...
İstersen bunu kullan
![]()
![]()
hazır iki resmi birbirine yapıştırmakla "baştan yaratmak" aynı değil... bu kolaycılığınızı kınıyorum...
bilmem daha iğneleyici oluyor![]()