Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ezel dizisi

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Selam arkadaşlar..Ezel dizisi hakkında ne düşünyosunuz? merka ettim!!yorumlarını görmek isterim..bende yazacam siz yazdıktan sonra :))

Benzer konular

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Prison Break :alkis:
Lost :alkis:
Dexter'i :alkis:

Tercih ederim :)

Ezel sesini fazla izleyemedim, ama genel olarak türk dizileri kendini tekrar ediyor, eski türk filimlerinin %90'nıda aynıdır mesela, çocuğun annesi ya ölür yada kötü yollara düşer, çoçuk yanlız kalır, klasik küçük emrah filimleri, türk dizileride genel olarak kadın ve erkek aldatma, günlük hayat zorlukları, silahlar mafyalar, türk dizileri içinde umarım bu dizinin farkı vardır :)

semaa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Klasik bir türk filmi.

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşların dediklerinin tersine senaryosunu güzel ve farklı buldum.bi gelecek bi geçmiş derken, akıldakile soruları da yavaş yavaş cevaplıyor.
Gerçi bana Kenan imirzalıoğlu olsa o da yeter ama olsun :)
Lost ve Prison Break i de izledim ama ayrı tatlar bence ;)

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşım işin gücün yok mu senin :D EZELden beri böyleydin ne zaman düzeceksin bilmiyorum ki :p :D

şaka bi tarafa merak ettim ve okuma ihtiyacı hissettim... ağızdan ağıza yayılan bir dizi...
Ama ben hiçbir diziyi izlemiyorum desem yeridir...
Çok tuhaf senaryolar çok tuhaf karakterler.... Onun koynundan çıkıp onun koynuna giren insanlar gece kiminle yattığını hatırlamayan karakterler :) ve bu saçmalıkların içinde belkide milyonları tv basına kitleyen diziler.... bu dizilerinde müptelası olan yeni nesil.... biz bizlikten çıkıyor muyuz ne?
Hani deriz hep gavurlarda namus yok bi gece onla yatar bi gece bunla...
dizilerimize bakarsanız yeni nesellere yeni beyinlere enjekte edilen şeyler bunlar bence... Birinin koynuna yatmak ondan çıkıp baskasına yamanmak... ve bu dizileri izleyen yeni nesil aceba bu tür şeyleri göre göre normal karşılar mı ?
Yani BOZULUR MUYUZ? Bence evet Kurtlar vadisinden sonra ki sokakaklara inin polatcıklar gibi... o karakter nasıl çoğu kişinin kişiliğini bile etkilediyse eminim ki bu tür saçma sapan diziler yeni nesilide etkilendiği kanısındayım...

Ve bu dizide bana göre onlardan birisi :)

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Arkadaşların dediklerinin tersine senaryosunu güzel ve farklı buldum.bi gelecek bi geçmiş derken, akıldakile soruları da yavaş yavaş cevaplıyor.
Gerçi bana Kenan imirzalıoğlu olsa o da yeter ama olsun :)
Lost ve Prison Break i de izledim ama ayrı tatlar bence ;)

düşüncene saygı duyarım ama bahsettiğim dizilerle ezel sesi, Aşk-ı memnu,küçük kızlar, yaprak gece binbir döküm, kıyaslanmamalı, biz bence dizi ve sinema olarak biraz aşalım artık, tabi zevkler renkler tartışılmaz :smile:

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Arkadaşım işin gücün yok mu senin :D EZELden beri böyleydin ne zaman düzeceksin bilmiyorum ki :p :D

şaka bi tarafa merak ettim ve okuma ihtiyacı hissettim... ağızdan ağıza yayılan bir dizi...
Çok tuhaf senaryolar çok tuhaf karakterler.... Onun koynundan çıkıp onun koynuna giren insanlar gece kiminle yattığını hatırlamayan karakterler :) ve bu saçmalıkların içinde belkide milyonları tv basına kitleyen diziler.... bu dizilerinde müptelası olan yeni nesil.... biz bizlikten çıkıyor muyuz ne?
dizilerimize bakarsanız yeni nesellere yeni beyinlere enjekte edilen şeyler bunlar bence... Birinin koynuna yatmak ondan çıkıp baskasına yamanmak... ve bu dizileri izleyen yeni nesil aceba bu tür şeyleri göre göre normal karşılar mı ?
Yani BOZULUR MUYUZ? Bence evet Kurtlar vadisinden sonra ki sokakaklara inin polatcıklar gibi... o karakter nasıl çoğu kişinin kişiliğini bile etkilediyse eminim ki bu tür saçma sapan diziler yeni nesilide etkilendiği kanısındayım...

:alkis:
:artipuan:
:rofl:

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Cengo allah seni kahretmesin emi :D:D yoruma bak hele :D
diziyi hiç izlememişsin madem ne yorum yapıon :D sus otur köşende :D

şaka bi yana dediklerinde cok ta haksız deilsin ama bu dizi baska..herkesin fikirlerini alim ben en son konuşcam.ciddi bir tespitim var da..izlemedeyim hala..ayrıca sanane hem..işim gücüm yok evet napacan.tobe ya :D:D:D:D

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
Uzun mu sürdü ne :D
Bir ara kıçım uyuşmuş..Bence iyi bir dizi olmaya aday.
Cnbc dizileri ile kıyaslama yapmayada hiç gerek yok,yoksa bizim kanallar ekmek yemez..

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆

Bence başkasının zevkine saçma demek asıl saçmalığın kim veya ne olduğunun açık göstergesidir.Hatta bence beyinsizliktir.bizim insanımız , bu Türk milleti ne zaman başkasının zevkine saygı göstermeyi öğrenecek bilmiyorum.

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
hakikaten niye öyle bir kıyaslamaya gidildi şimdi bende anlamadım :D bence de ekmek yemez :D

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence başkasının zevkine saçma demek asıl saçmalığın kim veya ne olduğunun açık göstergesidir.Hatta bence beyinsizliktir.bizim insanımız , bu Türk milleti ne zaman başkasının zevkine saygı göstermeyi öğrenecek bilmiyorum.

ortamı germeyelim pls :)

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑

Sizlerin beğendiği şeyleri benimde beğenmek gibi bi zorunlulugum mu var ?
kişisel görüşümdür saçma... Her zamanda dile getiririm SAÇMA :)
Ve beyinsizlik kelimesinde çok haklısınız :) bilseydim daha açık cümlelerle ifade ederdim düşüncelerimi.... :)
yorumumda hiçbir şekilde saygı duymuyorum demiyorum.... ki haddime mi banane ! kim neyi izlerse izlesin :) benim sorunum değil :)
Büyük yazayım ki iyi idrak edin HERKEZİN GÖRÜŞÜNE SAYGI DUYUYORUM... :)

Üzgünüm ben senin gibi kendime hakaret edilmesine dayanamam :wink:

Ben kimseye hakaret etmedim :) Yineleme ihtiyacı hissettim BEYİNSİZ kelimesinde hakikaten çok haklısınız :) ama neden bu kadar üzerinize alındınız anlamak güç... Senaryoyu siz mi yazıyorsunuz :) Bi çıkarınız mı var ? :) veyahut sizin iletinizden alıntı yaparak mı yazdım birşeyleri :)

Son düzenleme:

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence ezel olsun lost olsun heroes olsun küçük kadınlar olsun hepimizin amacı eğlenmek..
Ama Heroes de güzel be kardeşim,adamlar yapıyor :D

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Üzgünüm ben senin gibi kendime hakaret edilmesine dayanamam :wink:

ya işte insan bilmeden yazabilyo..sen benim cengoyla aramdaki samimiyetin derecesini nerden bilebilirsinki? biz herşeyi birbirimize söyeriz..ha neden böyle bir açıklama getirdim.getirme gereği duydum..cunku senin okuyup hakaret olarak algıladıgın sey benin için aynı anlama gelmiyor :) ok mi? ayrıca saygı sınırlarını aşmamanı ve bi dahaki sefere insanlara arasındaki ilişkileri idrak edemeden yorum yapmamanı öneririim naçizane :) ok? ayrıca herhangi bir durumda kendi savunmamı da yapabilirim.mersi ;) konu kapanmıştır.uzamasın pls!! ;)

evet şimdi konumuza dönelim :D

ben lostu bi kaç bolum izledim..niyeyse bende ona ısınamadım işte.napcaz şimdi :D