Özlem BAYIR
🏆Pro Tasarımcı🏆
Selam arkadaşlar..Ezel dizisi hakkında ne düşünyosunuz? merka ettim!!yorumlarını görmek isterim..bende yazacam siz yazdıktan sonra
)
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
![]() | EZEL-RAMİZ KARAESKİ Afiş [MSDESIGN] | Afiş Tasarımı | 2 | 2K | |
![]() | EZEL Afiş [MSDESIGN] | Afiş Tasarımı | 1 | 2K | |
![]() | EZEL-SEKİZ Afiş [MSDESIGN] | Afiş Tasarımı | 0 | 1K | |
N | Kadıköyde Edius kursuna "ezel akay" ücretsiz seminer vericek | Edius | 0 | 1K | |
![]() | Ezel Medikal Logo Çalışması | Logo Tasarımları | 5 | 1K | |
T | Ezel (hızlı çizim) | Dijital Sanat | 7 | 3K | |
T | Ezel (hızlı çizim) | Dijital Sanat | 0 | 2K | |
![]() | sevimli bezelye | Vektörel | 3 | 1K |
Klasik bir türk filmi.
Arkadaşların dediklerinin tersine senaryosunu güzel ve farklı buldum.bi gelecek bi geçmiş derken, akıldakile soruları da yavaş yavaş cevaplıyor.
Gerçi bana Kenan imirzalıoğlu olsa o da yeter ama olsun
Lost ve Prison Break i de izledim ama ayrı tatlar bence![]()
Arkadaşım işin gücün yok mu seninEZELden beri böyleydin ne zaman düzeceksin bilmiyorum ki
![]()
şaka bi tarafa merak ettim ve okuma ihtiyacı hissettim... ağızdan ağıza yayılan bir dizi...
Ama ben hiçbir diziyi izlemiyorum desem yeridir...
Çok tuhaf senaryolar çok tuhaf karakterler.... Onun koynundan çıkıp onun koynuna giren insanlar gece kiminle yattığını hatırlamayan karakterlerve bu saçmalıkların içinde belkide milyonları tv basına kitleyen diziler.... bu dizilerinde müptelası olan yeni nesil.... biz bizlikten çıkıyor muyuz ne?
Hani deriz hep gavurlarda namus yok bi gece onla yatar bi gece bunla...
dizilerimize bakarsanız yeni nesellere yeni beyinlere enjekte edilen şeyler bunlar bence... Birinin koynuna yatmak ondan çıkıp baskasına yamanmak... ve bu dizileri izleyen yeni nesil aceba bu tür şeyleri göre göre normal karşılar mı ?
Yani BOZULUR MUYUZ? Bence evet Kurtlar vadisinden sonra ki sokakaklara inin polatcıklar gibi... o karakter nasıl çoğu kişinin kişiliğini bile etkilediyse eminim ki bu tür saçma sapan diziler yeni nesilide etkilendiği kanısındayım...
Ve bu dizide bana göre onlardan birisi![]()
Arkadaşım işin gücün yok mu seninEZELden beri böyleydin ne zaman düzeceksin bilmiyorum ki
![]()
şaka bi tarafa merak ettim ve okuma ihtiyacı hissettim... ağızdan ağıza yayılan bir dizi...
Ama ben hiçbir diziyi izlemiyorum desem yeridir...
Çok tuhaf senaryolar çok tuhaf karakterler.... Onun koynundan çıkıp onun koynuna giren insanlar gece kiminle yattığını hatırlamayan karakterlerve bu saçmalıkların içinde belkide milyonları tv basına kitleyen diziler.... bu dizilerinde müptelası olan yeni nesil.... biz bizlikten çıkıyor muyuz ne?
Hani deriz hep gavurlarda namus yok bi gece onla yatar bi gece bunla...
dizilerimize bakarsanız yeni nesellere yeni beyinlere enjekte edilen şeyler bunlar bence... Birinin koynuna yatmak ondan çıkıp baskasına yamanmak... ve bu dizileri izleyen yeni nesil aceba bu tür şeyleri göre göre normal karşılar mı ?
Yani BOZULUR MUYUZ? Bence evet Kurtlar vadisinden sonra ki sokakaklara inin polatcıklar gibi... o karakter nasıl çoğu kişinin kişiliğini bile etkilediyse eminim ki bu tür saçma sapan diziler yeni nesilide etkilendiği kanısındayım...
Ve bu dizide bana göre onlardan birisi![]()
Uzun mu sürdü ne
Cnbc dizileri ile kıyaslama yapmayada hiç gerek yok,yoksa bizim kanallar ekmek yemez..
Bence başkasının zevkine saçma demek asıl saçmalığın kim veya ne olduğunun açık göstergesidir.Hatta bence beyinsizliktir.bizim insanımız , bu Türk milleti ne zaman başkasının zevkine saygı göstermeyi öğrenecek bilmiyorum.
ortamı germeyelim pls![]()
ortamı germeyelim pls![]()
Bence başkasının zevkine saçma demek asıl saçmalığın kim veya ne olduğunun açık göstergesidir.Hatta bence beyinsizliktir.bizim insanımız , bu Türk milleti ne zaman başkasının zevkine saygı göstermeyi öğrenecek bilmiyorum.
Üzgünüm ben senin gibi kendime hakaret edilmesine dayanamam :wink:
Üzgünüm ben senin gibi kendime hakaret edilmesine dayanamam :wink: