Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet Gökhan Bey, Volkan Beye dediğim şeyi aynen sizede söylüyorum :tongueout: Biz facebook u olmayanlara karşı bu yapılan mahalle baskısıdır :rofl: :rofl: :rofl: Sizi şiddetle kınıyorum efenim :rofl: :rofl: :rofl: Saygılar Sevgiler Hörmetler sayın yardımcı adminim :tongueout:
Katılmayanlar üzülmesinler hala çok şey kaybetmiş değilsiniz. Grubumuzun kayıtları devam ediyorr. Yakında büyük bir değişimin içine gireceğiz yeni haberlerden yeniliklerden ilk önce sizin haberiniz olsun, gündemi siz takip etmenize gerek yok çünkü onu biz size sunuyoruz
Katılmayanlar üzülmesinler hala çok şey kaybetmiş değilsiniz. Grubumuzun kayıtları devam ediyorr. Yakında büyük bir değişimin içine gireceğiz yeni haberlerden yeniliklerden ilk önce sizin haberiniz olsun, gündemi siz takip etmenize gerek yok çünkü onu biz size sunuyoruz
Bak şimdi böyle derseniz ben meraktan çatlarım ama :tongueout: Ne değişimi?:tongueout: Ne haberleri? :tongueout: Hangi gündem? :tongueout: Daha devam edeyim mi soru sormaya? :rofl: Ya ne yapalım işte bizim facebook umuz yok,öyle biraz geç,biraz boynu bükük ama gururlu burdan takip ederiz artık :rofl: :rofl::rofl: Hem ben bütün gün burdayım, kaçırmam yenilikleri :rofl: Siz vermeyin puan bende boynu bükük konu eklerim , alırım nasılsa puan :rofl: :rofl: Saygılar efenim Hörmetler :rofl: