Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Facebook Zaman Tüneli Değişiyor!

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Facebook Zaman Tüneli Değişiyor!

Bir çok insanın severek kullandığı sosyal ağlar içinde en büyük ve adından en çok söz ettiren facebook.com'un Zaman Tüneli uygulamasını bir çoğunuzun olumlu karşılamadığını (ben seviyor olsam da...) biliyoruz. Facebook bu olumsuz eleştirilere rağmen geri adım atılmayıp kullanıcılar Zaman Tüneli uygulamasına geçirilmeye devam etmektedir.

Sosyal ağlar içersinde ki birinci sırayı koruyan Facebook, Zaman Tüneli uygulamasından vazgeçmese de bu uygulama üzerinde çalışmaya devam ediyor ve görünüşe göre "Timeline" yakında daha farklı bir tasarım ile karşımıza çıkacağa benziyor.

Şimdiye dek kapak resminin altında bulunan isim ve kişisel bilgilerimiz yeni tasarımda kapak resminin üzerinde çıkıyor. Tabii bu durumda harflerin rengi de siyah renkten beyaza geçiş yapacağa benziyor.

Kapak görselimizin hemen altında yer alan ve arkadaşlarımızı, beğeni gösteren resimli kutuları ise yeni tasarımda basit simgelere dönüştürmüşler.

Bu uygulama henüz deneme aşamasında olduğunu sanırım söylemeye gerek yok. Facebook Zaman Tüneli'ne öfkeli olan kullanıcıların öfkesini bu uygulama ile bakalım dindirebilecek mi bilemiyorum ama bunu zaman gösterecek.

alikader

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ama yeterr yaa tam bir şeye alışıoruzzz tekrar bi uygulama çıkartıyorlarrr ...:) bunun sonu gelmicek anlaşılann...

denq3siz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bunlara Garajları Yasaklamak Lazım!.. :)

Rumble

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Test Aşamasında olan daha güzel :)