Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Filim Gösterimi Afiş Çalışması

ichiroo_

🌱Yeni Üye🌱
Hepinize merhaba, iyi çalışmalar dilerim. Buraya üye olduğumdan beri yaptığım ilk çalışmamı paylaşıyorum:

afis_grafikerler_net.png

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yüklemede sorun var sanırım.CMYK yüklediyseniz görünmez.Çalışmayı RGB olarak kaydedip yükleyin.

ichiroo_

🌱Yeni Üye🌱
afisgrafikerlernet.jpg

en üstteki iletiyi düzenleyemediğimden (sanırım düzenleme hakkım doldu) buraya yapıştırabildim. Kusura bakmayın.

minerva00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hortkulukavcisi.com
Çok hoş görünüyor elinize sağlık, sadece sağ üstteki yazılar kenara fazla yaklaşmış. Birde filim yerine film olmayacak mıydı?

ichiroo_

🌱Yeni Üye🌱
Özellikle "filim" olarak kullandım. Bu şekilde daha çok ilgi çekiyor. Göze de hoş görünüyor. Yorumların için teşekkür ederim. Afiş henüz basılmadı, yazılan yorumları dikkatle okuyacağım.

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
Paylaştığınız içn teşekkürler. Benim şöyle önerim olacaktı:
Her Pazartesi 16:00
Gör-İşit Salonu

Ya da;
Yer : Merkez Kütüphane
Gör-İşit Salonu
Her Pazartesi 16:30 gibi. "da, de" eklerini kaldırıp.
Bir de "filim" şeklinde görenler, daha "film" yazmayı bilmiyorlar derse hani..
Tabi sizin seçiminiz.

Ayrıca bir de şeyi diyecektim;
"2002 - 78 dk. Renkli" satırlarını sütunun en altında barındırarak deneseniz.
Benimkiler sadece öneri
İyi çalışmalar dilerim.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
filim konusunda bencede değişiklik yapmalısınız önyargı oluşmasın arkadaşımızın dediği gibi insanların kafasında.kolay gelsin emeğinize sağlık

ichiroo_

🌱Yeni Üye🌱
Yorum ve görüşleriniz için teşekkür ederim "Atlanturk" ve "@l!" . Söylediğiniz herşeyi dikkate alıyorum. Paylaştığınız ayrıntılar için teşekkür ederim.

minerva00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hortkulukavcisi.com
Filim kelimesi özellikle kullanılacak birşeyse tırnak içinde yazılabilir, o zaman bile bile yapıldığı farkedilir. :)

ichiroo_

🌱Yeni Üye🌱
"filim" mi "film" mi?

İnsanların aklına "burada özellikle "filim" kullandım, bakın!" düşüncesini sokmak istemiyorum. Bu yüzden tırnak içinde "filim" yazmak istemedim. Biliyorum ki praso-pırasa, fulia-fulya vb.. gibi dilimize girerken ister-istemez bizim sözcük yapılarımıza uyum sağlamış olan kelimeler de mevcut. Şunu da biliyorum ki "film" de "filim" de Türkçedir.

Bir insanın bu tasarımı gördüğünde üzerinde uğraşılmış olduğunu anlayacağını ve o "filim" yazısının da istenerek yazıldığını anlayacağını umuyorum. Bu şekilde belki dil meselesi hakkında herhangi bir fikir taşımayan arkadaşlar da ileride mâlum kelimeyi "filim" olarak kullanmaya başlarlar ve belki de "filim" kelimesi bu şekilde yayılır. Kısacası kendi doğru bildiğimi yapmaya çalışıyorum, elimden geldiğince kelimeleri dilimize uygun olduğunu düşündüğüm şekilde kullanmaya çalışıyorum. Bunun ardında, yukarıda bahsettiğim gibi çok ütopik düşünceler yok fakat "bilinç" oluşması için bu tip "asi" hareketler olsa bence fena olmaz.

Ayrıca "Bilim" ve "kilim" kelimeleriyle de kafiyeli olacağını düşünüyorum :wink:

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence çok hoş bir çalışma olmuş. Tebrik ediyorum.

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben de çok beğendim...özellikle renkler tam benim için gibi...ellerinize sağlık...
tüm yorumları okudum fakat yine de sizin için "bak şu cahile" diyecekleri endişesin de arkadaşlarla hemfikirim...film kelimesi de nedense "filim"den daha cazip geliyor bana...
emeğinize sağlık..

ichiroo_

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim

Yorumları dikkate alarak afişte ufak değişikliklere gittim. Basımı yapılan afiş aşağıdaki gibidir. Herkese teşekkür ederim.

afissonkucuk.png