Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Filiz Dekorasyon Firması için Logo Tasarımım

uslanmazserkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
flzv.jpg

flz2n.jpg

bir firma için yaptığım logo, müşterim 1.'yi seçti sizin için hangisi ?

upload ederken ölçülerde biraz sorun oldu logo küçük gözüküo bunuda göz önünde tutarsanız sevinirim değerli yorumlarınızı bekliyorum

Benzer konular

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
müşteri beğendiyse sıkıntı yok demektir :)

bigmuntha

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.umaycubukcu.com
Bana çok karışık geldi, alternatif yaparken keşke daha farklı, daha sade yollarada gitseydin...

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
yalnız bu logodaki gradient gecişler sıkıntı yaratacaktır farkındamısınız logoda neden boyle bır hataya düştünüz baskı için tehlikeli logolar inşallah müşterin bir gun öfkeyle kapını çalmaz başarılar

pasayusuf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
müşteri beğenmişse bi sıkıntı yok ancak firmanın ismini baş harflerini kullanmak logoda bana çook itici geliyo :(:(:(:(

uslanmazserkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende baş harfleri kullanma konusunda pek istekli değildim ama müşteri öle istedi onun istediği doğrultusunda yaptım logoyu baskıda pek problem olmadı yapılan karvizitlerde kötü bir sonuç almadık ve musteri memnundu bende çalışmadan sonra çok düşündüm acaba die de Allah tan karşıma bir sorun çıkmadı buda benim için yine deneyim oldu arkdaşlar logo tasarımda çok prof. olduğumu soylıyemem zamanla öğrenip geliştircem kendimi daha fazla değerli yorumlarınız için çok teşekkürler

Gökhan Ulu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence pek estetik değil bir filiz vektörüyle şık bir logo çıkartabilirdiniz