Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Film afişi denemesi... Street Racers

Farstone

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tamamen kendim tasarladım, yorumlarınızı beklıyorum arkadaşlar. :)

photoshop ta tasarlanmıştır.

birde kartvizit var onada yorum yaparsanız sevinirim :p freehand te tasarlanmıştır.

4 mevsim diye bir firma var gıda sektörüyle uğraşıyo buda kartviziti :) logo da bana ait :D

49648546mw3.jpg

içerik tamamen hayal ürünüdür.

Benzer konular

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
Günaydın :)

İlk önce afişten başalayalım.Fon olarak güzel.Yalnız arkadaki iki adamın yüzünü belirgin yaparsan daha iyi durur.Yanık izleri varmış gibi duruyor.Alttaki beyaz yazıyı da daha farklı bir renkle belirginleştirebilirsin.Coming Soon yazısında aşırı efekt kullanmışsın.Film Adı güzel efektlendirilmiş.Farklı karakterde kullanabilirsin.Hızla ilgili karakterler var.

Kartvizit ; olmamış.Adı 4 mevsim.Her mevsimden birşeyler bulundurabilirdin.Renk kötü.
Adres kısmını biraz daha sağa alabilirsin.Bence bunu baştan bi çalış .

-----Emeğine sağlık.Başarılar

Farstone

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet bende begenmedım zaten kartviziti :p bi goruslerınızı alim dedim. :) daha yeniyim tasarımda kendimi geliştirmeye çalışıyorum. inşallah ilerde piyasayada girerim :D sence nası bır yol izlemeliyim?

abdrrhm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
abdrrhm.daportfolio.com
afişte renkler uymamış bence. yani resimlerin her biri ayrı telden çalıyor. gerçi film afişlerini incelemişsindir ama genelde ana bi renk wardır. benim fikrim.
eline sağlık
kolay gelsin

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
evet bende begenmedım zaten kartviziti :p bi goruslerınızı alim dedim. :) daha yeniyim tasarımda kendimi geliştirmeye çalışıyorum. inşallah ilerde piyasayada girerim :D sence nası bır yol izlemeliyim?

Arkadaşım yorumumu sorduğun için teşekkür ederim öncelikle.Bence ilk önce firmanın ismine ve hitap ettiği kitleye göre hareket etmelisin.Gerisi kendiliğinden geliyor.Örneğin ; bir restaurant ile bir şirket kartvizitinde dikkat etmen gereken şeyler farklıdır.Renklerden de yola çıkabilirsin.
Başarılarının devamını dilerim.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
film afişindeki yüzleri biraz daha belirginleştirmelisin ama resimlerden çokta ayrı kalmamalı sırıtmasın yani ortada ... yinede kötü değil

kartvizitde ise firma ismiyle pek bağdaşmamış yani burda 4 mevsim yazıyor ve gıdayla ilgili bi olay yok su anlık ve sen tabak çalışmasını oturtmuşsun ortaya hem gıda hemde mevsimleri içeren bişi çalışmalısın bence

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Afişi göremiyorum ama kartvizitin kısaca fazla mavi.

Farstone

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ettim arkadaslar yorumlarınız için.

Farstone

🏅Acemi Tasarımcı🏅
4 mevsim logosunu değiştirdim logo bolumunden onu upload ediiim :d

tolgatumer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tolgatumer.com
e hani bu afişte harunum kenanım nerde, yusuf yusufum nerde, balık ayhanım, beta iş merkezim, merterim nerde... Olmamışş, saydıklarım olsaymış olurmuş ama.. Yinede çalışmaya devam :))

mr.circassian

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hocam afişte sağdaki figür güneş altında duruo gözlerini kısmış diğerleride fonda çok absürd duruo lighting efekt vermeni öneririm kartvizite yorum yok!:)) emeğine sağlık...

gök-khan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1. Çalışmada sarı yerine kırmızı ağırlıklı tonlar kullansanız daha iyi olurdu bence. Ayrıca, Kullandığınız fotoğraflar gün ışığında aydınlık bir ortamda çekilmiş ve dolayısıyla bu tasarımın üstünde çok yapay hatta yama gibi durmuş. Renkleri ve tonlarının değiştirilip zemine ve tasarımın genel havasına uygun olması sağlanmalı bence.

Farstone

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız ıcın teşekkurler arkadaslar. Afişi duzeltme gibi bir olasılıgım kalmadı bılgısayar çöktü ve bütün veriler gitti malesef hiçbirsey kurtaramadım :) bir dahaki denememde yorumları goz onunde bulundurup çalışıcam.