Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Film Afişi Küçük kızın gözyaşları.

Designerrr

🌟Usta Tasarımcı🌟
Grafik dersinde yaptığım bi afiş.

konuyu düzenlemeyi bulamadım bende mesajıma ekledim afişi :D ufak bi düzeltme de yaptım bu sefer renklerde bi problem olmaması lazım:)

2.jpg

Benzer konular

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
üstteki damla anlamsız olmuş, küçük kızın gözyaşları yazısına hiç efekt uygulamasan, düz beyaz ile yazıp ince bir çizgi kalınlığı versen daha iyi olacak, arka planda sanırım tren istasyonunun içi veya trenin içi var, tam anlayamadım, o fonu biraz renklendirebilir misin...biraz kızıl biraz mavi, yani çok gri olmuş... kızın gözyaşları da sonradan yapıldığı anlaşılıyor, biraz yapmacık olmuş, orada biraz rotuş yapman lazım, onun dışında konsept iyi... eline sağlık

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
görselin üst kısmında problem var ve gözyaşları çok sığıntı kalmış orada üstteki damla da hoş değil filmin ismini üstte tutmalısın ve biraz daha bilgi eklemelisin afişe en azından alt kısıma

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kesinlikle yazacaklarımın hevesini kırmasındansa eksiklerini görüp daha güzel daha ince çalışmalar yapabilmeni sağlamasını temenni ederim.

şahsi görüşlerim şu şekilde;
1- damlaların hiç biri gerçekçi değil
2- kız dua ediyor çok belli ve müslüman değil (itici)
3- kızın photosop kesimi olmamış kafası kare gibi duruyor
4- yazıdaki effect olmamalı
5- arka fon daha çok bir action filmi havası vermiş dua eden kızdaki maneviyat gitmiş.
6- en alttaki yazının arkasına siyah bir şerit güzel olabilirmiş
7- ortadaki yazının yukarıda durması daha hoş olurmuş
8- ortadaki yazı karakteri hat sanatı cinsi olmasından mütevellit dini bir belgeselmiş havası veriyor
9- çok fazla oldum:D
10 - yok:D

emeğine sağlık

Son düzenleme: