Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Film Afişi Tasarımı (Önerilir) ?

kaplansoft

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.kaplansoft.co.cc
Ben Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Yazılımı ve Programlama Bolumu okuyorum. Ancak Grafiker olmak istiyorum . Buda ilk çalışmalarımdan biri umarım beğenirsiniz !
filmafficheec6.jpg

kaplansoftkf3.png

:crying::crying:inşallah ilerde başarılı bir 3D Animation & Dijital Video Tasarımcısı Olurum :crying::crying:

Benzer konular

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️

bu yorum yeterli değil. ki zaten çalışma sahibi 'grafiker olmak istiyorum' diyerek izah etmiş. gereksiz yorumlar yapmayınız lütfen.

dekupe yaparken ayrıntılara dikkat etmelisin. resimlerdeki renk farklılıklarını gidermek için contrast ayarlarıyla biraz oynarsan bu kadar göze batmayabilir. kolay gelsin başarılar...

maniethic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pardon yeniyim kısmını görmedim önerilir falan demişin ya ondan şey ettim yoksa böle amatörsün falan diyerek yeni neslin hevesinii kırmamak lazımm deil mi? Devam arkadaşım hataların var zamanla düzeltirsin benim de kurtlar vadisi için yapmışlıım vardı taaa ne zamanlar dur ben de koyim onu

kurtlarvadisiorumfb3.jpg

maniethic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
walla ta filmin ilk çıktığı dönemlerde yapmıştım bi heves bence kes kopyala yapıştır yerine clone a elini alıştırmalısın....

maniethic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eee o doğuştan gelir bak ona bişe diemem :)

deniz55

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dinamikajans.com
evet arkadaşım yeni başladığın çalışmandan gözüküyor. Ama şunu unutma ki herşey senin elinde. İyi Çalışmalar.

mine_20

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilkinde resim ler çok ayrı duruyo bütünlük sağlayamamışsın ama ikincisi daha hoş duruyo ellerine sağlık devam et çabalayan kazanır

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilkinde resim ler çok ayrı duruyo bütünlük sağlayamamışsın ama ikincisi daha hoş duruyo ellerine sağlık devam et çabalayan kazanır

Onlar farklı kişilerin çalışmaları tek kişi yapmamış yani yorumları okursanız eğer anlarsınız ...

Çalışma benm ilk zamanlarımı hatırlattı bende bir zamanlar öyle başladım bu işte en önemlisi heves ve hayal gücü program herkesde var herkesin kullandığı programlar hemen hemene aynı (ps,ai,cdr...vb.vb.vb...) önemli olan hayall...

kaplansoft

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.kaplansoft.co.cc
Çalışma benm ilk zamanlarımı hatırlattı bende bir zamanlar öyle başladım bu işte en önemlisi heves ve hayal gücü program herkesde var herkesin kullandığı programlar hemen hemene aynı (ps,ai,cdr...vb.vb.vb...) önemli olan hayall...

EVET ben kendime güveniyorum ve başaracagıma inanıyorum
zamanla olcak
yorumlarınız için teşekkürler !!

muzo2123

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kesme yapıştrmaya biraz daha çalışmalısın contrast ayarını yaparsın ben yaparsın bu işi zaten amaç başarmanın yarısıdır sen amacını belirlemişin uğraşlı çalışmalar iyi neticeler verecektir inanmalısın.....

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
daha iyisini yapabileceğinize inanıyorum dekupe de sorun var vede yazı karakterlerinde çok belirgin olmamış emeğinize sağlık

ŞENGÜL BOZKURT

🌟Usta Tasarımcı🌟
gözüm sharon'u aradı :D bi bayan resmi de koysaydın...

uguryontucu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mükemmel tasarım! hele ki elinde silah tutan o ufak çocuk ? harikulade..

kimse kusura bakmasın ama ne kes yapıştırdan bahsedeceğim ne de öznellikten..