:D:D:D Ah fırat ah :D
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,656 Tepkime puanı 214 11 Ocak 2012 #1 Ah fırat ah
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 11 Ocak 2012 #2 Hahaha boşuna dememişler sıkı can iyidir çabuk çıkmaz diye uzun bir hayat bekliyor bu arkadaşı, teşekkürler Value.
Hahaha boşuna dememişler sıkı can iyidir çabuk çıkmaz diye uzun bir hayat bekliyor bu arkadaşı, teşekkürler Value.
kurbaa 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 17 Kas 2008 Mesajlar 909 Tepkime puanı 87 Yaş 36 11 Ocak 2012 #3 Benimde canım çook sık sıkılır ama yerleri yalamak hiç aklıma gelmemişti Çook güzel yaa bayıldım Banane sıkılmasaymış ozaman
Benimde canım çook sık sıkılır ama yerleri yalamak hiç aklıma gelmemişti Çook güzel yaa bayıldım Banane sıkılmasaymış ozaman
sherifhe 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 6 Kas 2007 Mesajlar 306 Tepkime puanı 8 11 Ocak 2012 #4 harıka yaa . tesekkurler value süper...:wink:
meleqk 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Ara 2010 Mesajlar 91 Tepkime puanı 1 11 Ocak 2012 #5 bayılıyorum şu fırata yaa
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,656 Tepkime puanı 214 11 Ocak 2012 #6 ma®tin' Alıntı: Hahaha boşuna dememişler sıkı can iyidir çabuk çıkmaz diye uzun bir hayat bekliyor bu arkadaşı, teşekkürler Value. Genişletmek için tıkla ... Gördüğüm paylaşımda "çıkmaz"a kadar bende aynı yorumu yapmıştım Rica ederim efenim kurbaa' Alıntı: Benimde canım çook sık sıkılır ama yerleri yalamak hiç aklıma gelmemişti Çook güzel yaa bayıldım Banane sıkılmasaymış ozaman Genişletmek için tıkla ... yerleri boş ver şekerim, al eline bezi camları sil :wink: sherifhe' Alıntı: harıka yaa . tesekkurler value süper...:wink: Genişletmek için tıkla ... Rica ederim :wink: meleqk' Alıntı: bayılıyorum şu fırata yaa Genişletmek için tıkla ... Fırat işte, ne yapsa yeri :smile:
ma®tin' Alıntı: Hahaha boşuna dememişler sıkı can iyidir çabuk çıkmaz diye uzun bir hayat bekliyor bu arkadaşı, teşekkürler Value. Genişletmek için tıkla ... Gördüğüm paylaşımda "çıkmaz"a kadar bende aynı yorumu yapmıştım Rica ederim efenim kurbaa' Alıntı: Benimde canım çook sık sıkılır ama yerleri yalamak hiç aklıma gelmemişti Çook güzel yaa bayıldım Banane sıkılmasaymış ozaman Genişletmek için tıkla ... yerleri boş ver şekerim, al eline bezi camları sil :wink: sherifhe' Alıntı: harıka yaa . tesekkurler value süper...:wink: Genişletmek için tıkla ... Rica ederim :wink: meleqk' Alıntı: bayılıyorum şu fırata yaa Genişletmek için tıkla ... Fırat işte, ne yapsa yeri :smile: