Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fireworks 8 toplu resim küçültme

kiwanch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kivancpehlivan.com
arkadaşlar açıklama yapmama gerek yok başlık herşeyi açıklıyo zaten :)

Fireworks 8 toplu resim küçültme nasıl oluyo mesela 64*64 resimlerimizin hepsini 32*32 yapmak istiyorum.

nasıl yapabilirim bilgisi olan varmı?

mc_mrt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gravideo.org
FW'nin İçinde Attığın Ayrı Ayrı Çalışmaları 64x64den 32x32'emi Düşürmek İstiyorsun Tam Olarak Anlamadım ?

kiwanch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kivancpehlivan.com
evet ayrı ayrı çalışmaları tek seferde küçültmekten bahsediyorum (tek tek uğraşmadan)

mc_mrt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gravideo.org
Hm Şöyle Yapmayı Dene Bütün Çalışmaları 64*64lük Bir Çalışma Sayfasına At Ve Orda Tümünü Seçerek (ctrl+a) ALİGN Aracı İle Hepsini Sayfanın Oratasına Al (alttan - üstten) Sonra Çalışma Sayfasında Boş Bir Alanı Tıklayarak İmage Size Butonu İle 32*32 Ye Düşür Ve Sonra Resimleri Tek Tek Başka 32*32lik Sayfalara Taşıman Gerekecek :(

Kolay Gelsin Umarım Anlata bilmişimdir ...

kiwanch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kivancpehlivan.com
bende öyle yapıyorum ama tek tek oluyo işte. aslında irfanview var klasör seçiyon küçültüyo ama kalitesiz küçültüyo ondan fireworks da yapılıyomu diye soruyorum.

genede saol mc_mrt

dorukmavisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fireworks'un bitmap özellikleri kısıtlıdır. Bu tarz işlerle yoğun olarak uğraşıyorsan photoshop öğrenmek zorundasın.

designed by ofa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kiwanch Sorunu yanıtlmakta geç kalmadım inşallah. Şunu dene bütün resimleri aynı çalışma sayfasına at daha sonra 1tanesini seç sol alt bölümde 32*32 boyutunu ver daha sonra boyutunu ayarlayacağın diğer resimği seç ve ctrl+y yap bu işlemi diğerlerinede uygula istediğin olucaktır.
not: ctrl+y yaptığınız son işlemi aklında tutarak tekrar uygulamanızda size yardımcı olur...

grafikher

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
file ın için de ki batch process ile yapılıyor toplu resim küçültme işlemi . galeriler için ideal :)

grafikher

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
önemli değil işin görülsün yeter ayrıca firework ile ilgili herşeyi bana sorabilirsin , ben fireworks kullanıyorum , fireworks a göre photosop falan çok yapay geliyor . yani o düzelemede tam destek veriyor ama bence 0 dan birşey yapmak , yaratmak istiyorsa en ideal programlardan biri fireworks tur bana göre en ideali :):):)