Bu siteyi neden tek renk çalıştınız? Ofset mi basacaksınız???
Sdece önyüze bakıp karar vermemek lazım tabi bir de. Çalışır halin belki birşeyler çıkabi lir. Ama bu haliyle genel olarak bir web sitesinin amaçlarına hizmet eden bir çalışma olmamış...
zaten tasarımı önplanda tuttum.. böyle bi site yada amaç yok.. renklerine gelince siyah rengi çok sevdiğimden dolayı bu rengi kullandım.. tasarım benim için güzeldi.. yorum ve eleştiri için teşekkürler..
Bu siteyi neden tek renk çalıştınız? Ofset mi basacaksınız???
Sdece önyüze bakıp karar vermemek lazım tabi bir de. Çalışır halin belki birşeyler çıkabi lir. Ama bu haliyle genel olarak bir web sitesinin amaçlarına hizmet eden bir çalışma olmamış...
zaten tasarımı önplanda tuttum.. böyle bi site yada amaç yok.. renklerine gelince siyah rengi çok sevdiğimden dolayı bu rengi kullandım.. tasarım benim için güzeldi.. yorum ve eleştiri için teşekkürler..
Sizin için güzel olabilir ama bir de amac hizmet etmeside önemli. Bu site ticari bir site olacaksa,sizce bu siteyi ziyaret eden bir kimse bu tasarımı görünce gönül rahatlığıyla bana iş verir diyebiliyormusunuz?
ben daha çok grafik üzerinde duruyorum.. o nedenle sadece tasarım olarak yaptım.. deneme çalışma gibi.. O yüzden web tasarımda iş arayışım yok.. Teşekkürler..
ben yeni üyeyim genelde server tabanlı proğramla ile ilgileniyorum fireworks kullanmaya bir ay önce başladım grafik olayım kötüdür yani kendi yaptığım işi hiç beğenmem açık konuşmak gerekirse bu tasarım güncel değil yani günümüz web 2.0 standartlarına pek uyumlu değil saygılar