Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Firmamız için katalog tasarımı

babaschar

🌱Yeni Üye🌱
Firma ismi: KMS kauçuk
Çalışma şartları: Serbest (Freelancer) çalışan.
Özellikleri: Katalog tasarımı
İşin mahiyeti:
Arkadaşlar , iyi günler,...
Bizim kauçuk atölyemiz var ve yaptığımız ürünlerle ilgili olarak bir katalog yaptırmak istiyoruz. Kendi becerilerimle Autocad ve Adobe professional ( demo 1 aylık :smile:) kullanarak yapmaya çalıştım ama beğenmedim.
Dolayısıyla işimi bir grafiker vasıtasıyla halletmeye karar verdim.
İsteklerimi, daha iyi anlaşabilmek için numuneler üzerinden tarif edeceğim.
Ürünlerimizin tanıtımı için 10-15 sayfalık bir katalog yaptırmak istiyoruz. Bu kataloğu hem internet üzerinden pdf olarak yayınlayacağız, hem de matbaa da bastıracağız. Kısım kısım sayfalardan parçalar alıp sitemizdeki ürünlere ekleyeceğiz. Temel üç amacımız bu.

Benim tecrübe ettiğim kadarıyla böyle bir katalog için,
pdf tasarımı, photoshop gibi programları üst düzey bilmek gerekiyor.

kataloglardaki teknik çizimleri ben size çizip verebilirim onlar kafanızı karıştırmasın.fotoğrafları da yollayabilirim kısım kısım.

istediklerimiz kaba hatlarıyla bu.

Sizden konuyu anladıysanız ve ilgi duyuyorsanız, tarif etmeye çalıştığım katalog için fiyat ve diğer şartlar teklifi istiyorum.

Teklif istiyorum çünkü firmamız bu masrafı gözardı etmeyecek kadar büyük değil :)

İletişim bilgileriniz: ********

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

babaschar

🌱Yeni Üye🌱
İlanımızla ilgili yeteri kadar istekli arkadaş ile temas kurduk. Aralarından bir tercih yapılacaktır. İlginize teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.