Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fıstık Kutusu

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fstkkutusu.jpg
Yorumlarınız değerlidir...

Benzer konular

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Güzel bir çalışma elinize sağlık fıstıklardaki beyaz ışık patlamaları birazcık gözü rahatsız ediyor sarmaşık vektörlerininde renkleri değiştirilebilir onun dışında gayet başarılı başarınızın devamını dilerim.

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Yan yüzlerdeki fıstıkların etrafındaki ışık, ön ve arka yüzdeki fıstıkların açık yeşil gölgeleri ve zemindeki siyah-yeşil geçişi beni rahatsız etti. Bunlar elden geçerde göze daha hoş gözükeceğini düşünüyorum. Yanlardaki floral motifler çok fazla belirgin olduğu için göz tırmalıyor, yeşilin 1-2 koyu tonundan denemenizi öneririm. Tabi fıstık görselelrinin daha iyileride aralştırılmalı...
Verilen emek için ellerinize sağlık diyorum.

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmanızda ki espas ve yerleştirme hatalarınızı ve/veya doğrularınızı klavuz bir şekille görebiliyoruz.
Çalışmada boş ve dolu alanları doğru kullanmak gerekir. Fıstık görseliniz, ön yüzü zaten sola çekiyorken "pistachio" yazısını yerleştirdiğiniz alan ile çekimi güçlendirmişsiniz.
Kullandığınız effektler işinizi sadece kirletmiş.
Elyazılı font ise fazla sündürülmüş ve size bir öneri; böyle bir font kullanırken eğimli yerleştirmelerden kaçınınız. Zaten algıda güçlük yaratmakta, birde ekstra şekil verme kaygısı girince kaosu iyice arttırıyor.
Hediyelik Tuzlu antep fıstığı yazısı da yine interactive drop shadowun azizliğine uğramış. Sağ ve sol kenarlara denk gelen oriental desen ise seçilebilecek en kaba desen olarak tarihe geçebilir.
Kısaca tasarımınıza baktığım zaman seçilen tüm görsellerle kalite geri planda bırakılmış. Alelacele çalışılmış olduğunu düşünüyor, daha iyi işlerle paylaşımlarınızın devamını diliyorum..

graphic1w.jpg

Guwencin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
söylenecek herşeyi nur hanım zaten söylemiş ben yorumdan öte uak bir hatırlatma yapmak istedim. siyah-fıstık yeşili gradientinde siyahın değerleri içerisine yeşilin değerlini verirseniz ve M(magentayı) 0 yaparsanı iki rengin birleşme noktasında görülen gri hattı kaldırmış olursunuz. çalışmanız için tebrikler...

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Ne kadar yaratıcı ne kadar özgün bir çalışma olmuş. Nutkum tutuldu. Emeğinize sağlık..

urunler_paket_urunler_yoresel_hediyelik_fistik_kutusu_b.jpg

Güzel tespit :wink:
haklısın gayet yaratıcı olmuş Mado da 'tooche' adlı üyemizin özgün çalışmasından esinlenmiş olsa gerek...
Mesleğiniz kısmında grafiker yazması ne kadar üzücü sayın 'tooche'.. başarılar

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel tespit :wink:
haklısın gayet yaratıcı olmuş Mado da 'tooche' adlı üyemizin özgün çalışmasından esinlenmiş olsa gerek...
Mesleğiniz kısmında grafiker yazması ne kadar üzücü sayın 'tooche'.. başarılar

bi yerden esinlenmedim diye bişi söylemedim ayrıca esinlenen ben diilim elinde madonun kutusuyla gelen müşteri grafiker yazması ne kadar üzücü diye bi cümle kullanırsanız söylem çirkinlesir terbiyesizleşip saldırmayın ayrıca sizin yorumlarınızı işlerimde görmek istemiyorum burda çok iş gördüm esinlenilmiş ama böyle terbiyesizce yorum hiç yapmadım lütfen cvp yazmayın

diğer arkadasların iyi kötü yorumları için teşekkür ediyorum

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
bi yerden esinlenmedim diye bişi söylemedim ayrıca esinlenen ben diilim elinde madonun kutusuyla gelen müşteri grafiker yazması ne kadar üzücü diye bi cümle kullanırsanız söylem çirkinlesir terbiyesizleşip saldırmayın ayrıca sizin yorumlarınızı işlerimde görmek istemiyorum burda çok iş gördüm esinlenilmiş ama böyle terbiyesizce yorum hiç yapmadım lütfen cvp yazmayın

diğer arkadasların iyi kötü yorumları için teşekkür ediyorum

Madonun kutusuyla gelen müşteriyi not olarak düşmediğiniz için sanırım beni suçlayamazsınız ayrıca terbiyesizlik olarak algılamayın hiç öyle bir amacım yok size saldırmam için bir sebepte yok sizi tanımıyorum bile bi garezim olamaz değil mi?..
Neyse başarılar..

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Madonun kutusuyla gelen müşteriyi not olarak düşmediğiniz için sanırım beni suçlayamazsınız ayrıca terbiyesizlik olarak algılamayın hiç öyle bir amacım yok size saldırmam için bir sebepte yok sizi tanımıyorum bile bi garezim olamaz değil mi?..
Neyse başarılar..

deseydiniz ki bu kutu madodan esinlenmiş olmamıs falan bende derdim ki müsteri istedi üstelik elimden geleni yaptım değissin diye o zaman yanlıs anlasılma olmazdı bi sürü arkadas elestirmiş onlara tepki vermedim ama grafikerliğime laf ederseniz hem okul hem iş hayatıma yaklasık bu işe verdiğim 8 9 yılıma hakaret edersiniz ki grafiker bi babanın kızı olark cocukluumdan beri bu işin içindeyim mesleğime laf ettirmem umarım bir daha böyle yanlıs anlasılmalara girmeyiz kolay gelsin

hacoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sonuc ta kız tasarım dıye bırsey dememıs neden bu kadar uzerıne gıdılıyorkı.........

mesajın geri kalanı Yönetim tarafından kaldırılmıştır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
sonuc ta kız tasarım dıye bırsey dememıs neden bu kadar uzerıne gıdılıyorkı.........

Syn. hacoo, Yukarıda editlenmiş mesajınızda;

Şahsi eleştiri, alaycı tavır ve hiç alakasız şekilde grafikerler.net sitesine eleştiride bulunmuşsunuz, bu tarz yorumlardan sakının hem site kurallarına hemde site içindeki huzura aykırıdır. İkinci kez tekrarında site kuralları gereği yapılacaktır.

hacoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
paranın gücü özel üye değiımm cok uzgunumm

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑

Başka üyelerin konuları altında bu tarz polemiklere girmek, sizin için adet olmuş, özel üye değil site sahibi olsanız dahi yapılacak uygulama aynıdır. Bi dolu örnek verebilirim.

Ama sizin insanların konularını baltalamak için harcadığınız zamanı ben daha verimli işlerde kullanıyorum!

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com

Paranın gücü ile kastınız nedir?

Onur bey size gerekli açıklamayı yapmış konunun dışına çıkıp gerginlik yaratmaya çalışmayınız.

Grafikerlik'te tasarımcıysanız ki benzer ve copya tasarımlara her ne kadar kullanılsada karşı olursunuz.

Şu anki gibi insanlara yaptığının yanlış ve kötü olduğunu belirtirsiniz şu andada aynı diyalog var siz gelmişiniz yok para yok özel üyelik yok kızın üstüne çok gidiliyor siz kimsenin avukatı değilsiniz sanırım her insan yaptığı ile suçlanır.

Konumuzu burada kapatalım lütfen size hayatınızda başarılar dilerim.

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Syn. hacoo,
Özel Mesaj ile ayrıca bilgilendirilmiştir.

Lütfen konuyu dağıtmadan sadece paylaşılan iş ile ilgilenelim.

adams43

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evet ben abri konuyu geri getireyim. . .

Zeminin siyah yeşil geçişindeki ince durumu bu site sayesinde öğrendim. Siyah içine yeşili de katmak gerekiyorki geçiş güzel olsun. aksi halde gri tonla karşılaşılıyor. Sırf bu yüzden Corel'i beğenmemiştim. PS de daha güzel oluyor böyle işler. Meğer ben daha Corelin nelerini bilmiyomuşum. Tecrübe önemli ama tecrübe için illa kendin yaşaman gerekmiyor. yaşanmışları okuyunca da tecrübe kazanabiliyormuşsun. . .

Hadi tasarımlara dönelim. . . :)

Heidyelik tuzlu antep fıstığı yazısının düz yazılması bence de güzel olacaktır.
Kenarlardaki fıstıkların etrafındaki efekt olamdan süper olurdu. . .

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hadi tasarımlara dönelim. . . :)

Heidyelik tuzlu antep fıstığı yazısının düz yazılması bence de güzel olacaktır.
Kenarlardaki fıstıkların etrafındaki efekt olamdan süper olurdu. . .[/QUOTE]

evet o efekler benim hosuma gittiği için yaptım ama suan bnmde gözümü rahatsız ediyor kaldırmakta veya azaltmakta fayda var birde ps gözümü yanltyr çalısırken göremiyorm o siyahlığı ama işde çıkıyor mecbur yeşil katıcaz yorum için sağol eline sağlık:)

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
deseydiniz ki bu kutu madodan esinlenmiş olmamıs falan bende derdim ki müsteri istedi üstelik elimden geleni yaptım değissin diye o zaman yanlıs anlasılma olmazdı bi sürü arkadas elestirmiş onlara tepki vermedim ama grafikerliğime laf ederseniz hem okul hem iş hayatıma yaklasık bu işe verdiğim 8 9 yılıma hakaret edersiniz ki grafiker bi babanın kızı olark cocukluumdan beri bu işin içindeyim mesleğime laf ettirmem umarım bir daha böyle yanlıs anlasılmalara girmeyiz kolay gelsin

Madem müşteri moda paketinin aynısı olsun istedi peki sorarım öyleyse bu işin burda ne işi var ? Yorum beklediğiniz şey nedir.. Bravo çok güzel taklit etmişsiniz mi ? .. Evet ama gerçekten başarılı :D

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Madem müşteri moda paketinin aynısı olsun istedi peki sorarım öyleyse bu işin burda ne işi var ? Yorum beklediğiniz şey nedir.. Bravo çok güzel taklit etmişsiniz mi ? .. Evet ama gerçekten başarılı :D

acıkcası güzelim senden bi yorum beklemiyorum kendisine yapılan yorumlara saygı göstermeyen bi insan bana yazmsada olur evet basarılıyımdır her zmnda basarılı olmusumdur hadi cnm sana basarılar:D

Son düzenleme: