Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

fıyingcow süt ambalajı

patraclos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hayali bir firma için yaptığım çalışma.Değerli hocalarımın yorumlarını bekliyorum.Sevgi ve saygılarımla.

flyingcowsh4.jpg

Benzer konular

emrahkaya

🌱Yeni Üye🌱
Tasarimin aslinda guzel olmus fakat : Markan kucuk kalmis . Çimen rengi kutuya hakim omus . inek resmi kaybolma derecesinde . SUt cok yanliz . Bİraz daha uzerinde calissan kutu on yuzu hareketlendirsen cok daha guzel olacagina inaniyorum .

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
gerçekten güzel düşünmüşsün farklı bi yaklaşım olmuş ama uygulamada hatalar var logoda g çok girmiş n ye.. küçük kalmamış bence ama zemin uygulaman kötü gökyüzü ve çimen geçişini daha farklı yap cok tekdüze duruyo ön tarafa litreyi yazmalısın ambalajda bulunması gereken öğeleri atlama derim denge kurmak adına uzun ömürlü doğal süt yazısını altta ortalayabilirsin birde flying de L ı gibi okunuyo orayada bişeler denemeli çok konuştum artık sen aklına yatanları yao benim gördüklerim:) eline sağlık...

patraclos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gerçekten güzel düşünmüşsün farklı bi yaklaşım olmuş ama uygulamada hatalar var logoda g çok girmiş n ye.. küçük kalmamış bence ama zemin uygulaman kötü gökyüzü ve çimen geçişini daha farklı yap cok tekdüze duruyo ön tarafa litreyi yazmalısın ambalajda bulunması gereken öğeleri atlama derim denge kurmak adına uzun ömürlü doğal süt yazısını altta ortalayabilirsin birde flying de L ı gibi okunuyo orayada bişeler denemeli çok konuştum artık sen aklına yatanları yao benim gördüklerim:) eline sağlık...

yorumun için çok teşekkürler, dikkate alıcam.

deniz perisii

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten çok güzel olmuş bende freedesinge katılıyorum sölediklerinde gökyüzü ve çimenin renk tonlamasıyla biraz daha onarsan daha güzel olacağına eminim emeğine sağlık

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
emegine sağlık arkadaşım arkadaşların sölediklerini yinelemicem tekrar...

kasvera

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel olmuş ama hafiften amatörlük var gibi mi :)

Expo

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.deneme.com
kardeşim düşünce sabit aslında logo belirsiz yani küçük , semin yeşili abartı estetik olablirdi bir S atılablirdi sonrasında gökyüzü hakim yani sanrım biraz aceleye gelmiş değilmi yinede emeğe sağlık

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Güzel görünüyor eline sağlık.

aliismeterdi

🌱Yeni Üye🌱
Emeğine sağlık arkadaşım ama uyguladığın figürler logo arka fon hepsi birbirinden kopuk ve çok rastgele bir kompozisyon oluşturmuş havası veriyor bana bu çalışmanın üzerinde değişikliklere gidersen üzerinde durursan çok daha hoş bi çalışma elde edebilirsin şunuda belirtmek istiyorum tasarım takip edebilmektir izlemektir örnek almaktır geliştirmektir özgünleştirmektir ve bunun akabinde kendi çizgini oluşturmaktır eline sağlık emeğine sağlık

dark_shu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logodaki firma ismini bulutlardan biraz taşır. ayrıca background cok sessiz kalmış... ineklerden birini koyarsan belki biraz saha şenlenir :D malum inek çok memlekette :D