Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

flash bannerimi gif yapabilir miyim ?

Emreistanbul

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar sitemde flash banner var ve sitemi çok kasıyor.. üyelerim şikayetçi fakat bir çoğuda beğeniyor banneri bende araştırdım gif yaparsam eğer düzelir diye düşünüyorum.. sizden bu konuda yardım istiyorum gif haline dönüştürsem aynı şekilde görünürmü yoksa görüntü çok fazla bozulurmu ? siteme ulaşmak için googlede restorasyon yazınız 2. sıradaki site benimki.. şimdiden teşekkürler cvp bekliyorum..

Benzer konular

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Merhabalar,
Swf bir dosyayı gif yaptığınızda kalite bozulur. Malasef kalite kaybına uğrar ve swf olan dosyadaki netliği alamazsınız.

atibin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar sitemde flash banner var ve sitemi çok kasıyor.. üyelerim şikayetçi fakat bir çoğuda beğeniyor banneri bende araştırdım gif yaparsam eğer düzelir diye düşünüyorum.. sizden bu konuda yardım istiyorum gif haline dönüştürsem aynı şekilde görünürmü yoksa görüntü çok fazla bozulurmu ? siteme ulaşmak için googlede restorasyon yazınız 2. sıradaki site benimki.. şimdiden teşekkürler cvp bekliyorum..

Animation gid ile aynı hareketleri yakalamanız zor...
Banner dokumanını görebilirsem belki size uygun seçenekleri sunabilirim, ona göre uyarlarsınız sitenize.

Google 2. sıra ?
Genel de mi Türkçe demi :) BU tür bir yönlendirme çok zor olmuş.

Emreistanbul

🌱Yeni Üye🌱
Animation gid ile aynı hareketleri yakalamanız zor...
Banner dokumanını görebilirsem belki size uygun seçenekleri sunabilirim, ona göre uyarlarsınız sitenize.

Google 2. sıra ?
Genel de mi Türkçe demi :) BU tür bir yönlendirme çok zor olmuş.

:) haklısınız hocam yönlendirme biraz kötü olmuş ama google indexlemesini istemiyorum bu konuyu googlede türkçe sayfalarda arar zaten siz arama yaptığınızda normal olarak com.tr olarak kayıtlı herkezde.. ama siz googlede "türkiye restorasyon" olarak aratırsanız eğer en başta benim sitem çıkacaktır.. bana uygun birşey önerirseniz çok sevinirim çünkü googlede sevmiyor banner olayını değiştirmem lazım artık sanırım.. ilginize teşekkürler cvp bekliyorum..

atibin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:) haklısınız hocam yönlendirme biraz kötü olmuş ama google indexlemesini istemiyorum bu konuyu googlede türkçe sayfalarda arar zaten siz arama yaptığınızda normal olarak com.tr olarak kayıtlı herkezde.. ama siz googlede "türkiye restorasyon" olarak aratırsanız eğer en başta benim sitem çıkacaktır.. bana uygun birşey önerirseniz çok sevinirim çünkü googlede sevmiyor banner olayını değiştirmem lazım artık sanırım.. ilginize teşekkürler cvp bekliyorum..

Eğer doğru siteye bakıyorsam ki sanırım doğru ( forum ) bu bahsi geçen animasyona banner dememiz biraz yanlış olacak :)
Güzel bir animasyon yapmışsınız bende yeri ve kullanımı itibari ile beğenenler sınıfındayım.

Bununla beraber siteye bir kez girren kullanıcıların cashe'ine girdiği için aslında sorun olmaması lazım. Ben yükü tam olarak bağlantı hızımın çok yüsek olmasından algılayamıyorum.

Animasyonun içinde kullandığınız resimlerin formatı nedir acaba ?
jpeg ? png ?

Emreistanbul

🌱Yeni Üye🌱
jpeg hocam resimler her biri 1 - 1.5 mb boyutlarında jpegler bende çok beğeniyorum ama siteme genelde yeni ziyaretçiler gelirler googleden genel olarak.. her birinin pc sine yüklenmesi 2 dakka sürüyor bannerin.. yada ben size gif olarak değilde şöyle sorayım bu banneri biraz küçültmemiz mümkün değilmi ? yarı yarıya mesela normal swf dosyasının boyutları 2.5 mb.. ilginize teşekkürler cvp bekliyorum..

atibin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
jpeg hocam resimler her biri 1 - 1.5 mb boyutlarında jpegler bende çok beğeniyorum ama siteme genelde yeni ziyaretçiler gelirler googleden genel olarak.. her birinin pc sine yüklenmesi 2 dakka sürüyor bannerin.. yada ben size gif olarak değilde şöyle sorayım bu banneri biraz küçültmemiz mümkün değilmi ? yarı yarıya mesela normal swf dosyasının boyutları 2.5 mb.. ilginize teşekkürler cvp bekliyorum..

Resimlerinizi Png formatında kaydedip dokümana yeniden tanıtınız.
Dosya boyutu düşecektir.

Emreistanbul

🌱Yeni Üye🌱
:) yani en baştan flash banneri png resimlerlemi yapmalıyız ? bu arada çok soru sorduğum için özür dilerim ama bilgisizim bu konularda hızlı ve öğretici cvplarınız için tşkler tekrardan..

atibin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:) yani en baştan flash banneri png resimlerlemi yapmalıyız ? bu arada çok soru sorduğum için özür dilerim ama bilgisizim bu konularda hızlı ve öğretici cvplarınız için tşkler tekrardan..

Flash animasyonlarda png formatı kullanmak idealdir.
şu an için en başa dönmenize çok gerek yok. Resimler mutlaka duruyordur, resimleri Png formatına dönüştürüp daha sonra flash dokümanınızdan resimleri change ediniz.

Emreistanbul

🌱Yeni Üye🌱
ben bu banneri bir arkadaşıma yaptırmıştım ve şimdi ona ulaşmam mümkün değil :S ama resimler bende mevcut bu konuda eğer uzun sürmüyecek bişey ise söylediğiniz çalışma.. swf dosyasını ve resimleri size atıp yardımcı olmanızı istersem çok şey mi istemiş olurum :angel:

atibin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben bu banneri bir arkadaşıma yaptırmıştım ve şimdi ona ulaşmam mümkün değil :S ama resimler bende mevcut bu konuda eğer uzun sürmüyecek bişey ise söylediğiniz çalışma.. swf dosyasını ve resimleri size atıp yardımcı olmanızı istersem çok şey mi istemiş olurum :angel:

Sanırım derdinize bir nebze çare olabileceğim.
Resimleri ve dokümanı vermenize gerek yok :)

[ Orjinal Doküman ] - 2.361 KB
[ High Quality ] - 1.319 KB
[ Medium Quality ] - 1.100 KB
[ Low Quality ] - 942 KB

Buradan İnceleyebilir dilediğinizi kullanabilirsiniz.

Emreistanbul

🌱Yeni Üye🌱
:) evet sanırım çok şey istemiş oldum cvp gelmeyince öyle anlaşılıyor.. ben buldum yapacak bi webmaster yaptırttımda png formatında tif formatındada yaptırtım ama 8.5 mb oluyor bu seferde yani düşünceniz yanlış çıktı hocam.. şimdi bişey daha denettirmek istiyorum aynı fotorafların boyutlarını küçültsem yarı yarıya öyle yaptırtsam acaba bu sefer küçülürmü bannerin boyutu?

atibin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:) evet sanırım çok şey istemiş oldum cvp gelmeyince öyle anlaşılıyor.. ben buldum yapacak bi webmaster yaptırttımda png formatında tif formatındada yaptırtım ama 8.5 mb oluyor bu seferde yani düşünceniz yanlış çıktı hocam.. şimdi bişey daha denettirmek istiyorum aynı fotorafların boyutlarını küçültsem yarı yarıya öyle yaptırtsam acaba bu sefer küçülürmü bannerin boyutu?

Bir üstteki mesajı okusaydınız keşke :) :) ):
Ben sizin banner ları değişik kalitelerde zaten yaptım ve yayına sundum :)
Lütfen yukarıdaki linke tıklayınız.

Emreistanbul

🌱Yeni Üye🌱
:D:D yaw 2. sayfaya geçmiş mesaj olayı ben o yüzden farketmemişim.. kusura bakmayın.. süper olmuş gerçekten 3 tane alternatif te sunmuşsunuz onun için ayrıca teşekkür ederim.. peki bu swf dosyalarına nasıl ulaşabilirim? sitede değilde özel mesaj olarak rapidshare yükleyip yollarsanız çok sevinirim.. millet alıp kullanmasın :) gerçi görüldüğü kadarıyla alıp kullanmak kolay gibi duruyor ama sizin gibi profesyonel olmalı tabiki alıp kullanmak isteyenler.. ve zaten prof. insanlardan saklamanın anlamı yok kendisine yenisini yapar işi biliyo nede olsa :) benim derdim amatörler..

atibin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:D:D yaw 2. sayfaya geçmiş mesaj olayı ben o yüzden farketmemişim.. kusura bakmayın.. süper olmuş gerçekten 3 tane alternatif te sunmuşsunuz onun için ayrıca teşekkür ederim.. peki bu swf dosyalarına nasıl ulaşabilirim? sitede değilde özel mesaj olarak rapidshare yükleyip yollarsanız çok sevinirim.. millet alıp kullanmasın :) gerçi görüldüğü kadarıyla alıp kullanmak kolay gibi duruyor ama sizin gibi profesyonel olmalı tabiki alıp kullanmak isteyenler.. ve zaten prof. insanlardan saklamanın anlamı yok kendisine yenisini yapar işi biliyo nede olsa :) benim derdim amatörler..

İletişim bilgilerim için lütfen tıklayınız, bu sayfada msn adresim mevcut.

Özel mesajın kapatılması ve forumda iletişim adresi verilmemesi kuralının birlikte çok anlamsız olduğunuda düşünüp duruyorum sürekli...

Emreistanbul

🌱Yeni Üye🌱
:D ala ala benimkide forum sitesi bende mimarım normalde ama öle bi yasak koymadım hiç şimdiye kadar.. şimdi ben mesela burda msn adresimi vermem özel mesaj yolu ile iletirim.. belki kızlar msne ekleyip rahatsız etçekler dimi ama onlarlamı uğraşacam bide :) ee ben o yolladığınız linkten hiçbiryere ulaşamadım araştırdım ama "Özel mesaj gönderme yetkiniz yok." diyor siz bana benim sitenini iletişiminden yollarmısınız msn adresinizi.. hem bi web sitesiyaptıracam o konuda sizinle anlaşabiliriz belki..

Emreistanbul

🌱Yeni Üye🌱
atibin hocam.. size halen ulaşamadım :) çok teşekkür ederim farklı farklı boyutlarda bannerimi küçülttünüzi, fakat ben sizi sürekli rahatsız etmek istemediğim için bu zamana kadar bekledim.. eğer halen elinize ise bannerler lütfen bana ulaşın sitemin iletişimin bölümünden.. burda mail adresi vermek istemiyorum şimfi banlanmıyım bide almadan dosyaları :(

Emreistanbul

🌱Yeni Üye🌱
hocam teşekkür ederim ben sitelerden swf dosyasını almayı öğrendim ve sonunda ekledim :D

not: mesajları düzenleme yok diye tekrar mesaj yazmak zorunda kaldım.. flood olarak saymayın lütfen..

MBLT

🌱Yeni Üye🌱
Ben bir programla yaptım abartı bir şekilde bozukluk olmadı arşive bakıyım ismini yazarım buraya