Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Flash Header Banner Çalışması

dual_head_eagle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir emlak sitesi için deneme çalışması olarak hazırladığım flash header banner.

Sizce konsept olarak uygun mudur ? eksikleri nedir, vs.. yorumlarsanız sevinirim.

Flash uzantılı dosya destekleyen fazla alternatif site olmadığı için alttaki linke yükledim.

View SWF File

Bu kategori altında ilk defa flash çalışması yayınlıyorum. Kural ihlali bir durum varsa mod. arkadaşlar başlığı kilitleyebilirler.

Benzer konular

overtime

🌱Yeni Üye🌱
profesyonel bir eleştiri değil ama sanki FPS si yavaş. bir de sağdaki resimde pixel dağılması var. Ok ta FPS sebebiyle yavaş ilerliyor. Nacizane eleştirim

ilkkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence süper olmuş.. Pek gözle görünür hata yok.. çalışmalarınızın devamını dilerim..

muradi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence süper olmuş.. Pek gözle görünür hata yok.. çalışmalarınızın devamını dilerim..

çalışmayı yapan arkadaşa deilde aslında sende kızmada frame düşük ve üstünde emek var emınım daha guzel çalısmalara imza atacaktır ama senın yoruma takıldım bence süper olmamıs hatta derece gerekırse 10 üzerinde 2 verırım emınım daha guzel seyler ile zamanla karsımıza cıkacaktır sakın kızmayın yazılan her sey eleştiri amaçlıdır.

AyseV

🌟Usta Tasarımcı🌟
bana hem evlerin hemde mavi arkaplanin hareket etmesi cok goz yorucu geldi, sadece evlerin hareket etmesi daha guzel durabilir diye dusunuyorum , yoksa guzel olmus ama dedigim gibi biraz gozu yoruyor :) elinize saglik :)

erkanibrahim_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu yorumu,profesyonel bir grafiker veya webmaster olarak yapmıyorum.Zaten bunlarda benim mesleğim değil.Bir internet kullanıcısı olarak yaptıgın banner a baktım.Fikir güzel.Benim önerim,Sol taraftaki logo gereğinden fazla büyük duruyor.Arka plandaki yukarıdan aşağıda kayan bina çiziminde,ciddi bir çözünürlük sorunu var.(gözü rahatsız edecek derecede) ve son olarak sol taraftaki "Gayrımenkul Borsası" isimli yazı (eğer firma/internet) sitesi ismi ise çok küçük olmuş,Bildiğim kadarıyla vurgulanması gereken en önemli faktor bu.Ayrıcayazı fontu ve yazının altındaki background filan çok hoş gelmedi bana.Belki biraz büyütüp,banner a ortalayıp,değişik bir tarz yazı tarzı denersen,daha hoş ve anlamlı durur diye düşünüyorum.kısaca,senaryo güzel oyunculukta biraz problem var :)
Hayırlı çalışmalar diliyorum...

dual_head_eagle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Görüşlerini bildiren arkadaşlara teşekkür ederim. Dünden beri evde olmadığım için yorumları yanıtlayamadım.

profesyonel bir eleştiri değil ama sanki FPS si yavaş. bir de sağdaki resimde pixel dağılması var. Ok ta FPS sebebiyle yavaş ilerliyor. Nacizane eleştirim

FPS'yi düşürmedim standart durumda, fakat gözü yormasın diye movie clip'i, timeline'da biraz uzun tuttum. O yüzden biraz yavaş akıyor silüyetler.

çalışmayı yapan arkadaşa deilde aslında sende kızmada frame düşük ve üstünde emek var emınım daha guzel çalısmalara imza atacaktır ama senın yoruma takıldım bence süper olmamıs hatta derece gerekırse 10 üzerinde 2 verırım emınım daha guzel seyler ile zamanla karsımıza cıkacaktır sakın kızmayın yazılan her sey eleştiri amaçlıdır.

Eleştiriniz için teşekkürler. Frame olayını açıkladım. Üzerinde biraz daha çalışıyorum.

bana hem evlerin hemde mavi arkaplanin hareket etmesi cok goz yorucu geldi, sadece evlerin hareket etmesi daha guzel durabilir diye dusunuyorum , yoksa guzel olmus ama dedigim gibi biraz gozu yoruyor :) elinize saglik :)

Arkaplan hakkında haklısınız. Bir değişikliğe gideceğim arkaplanda..

Bu yorumu,profesyonel bir grafiker veya webmaster olarak yapmıyorum.Zaten bunlarda benim mesleğim değil.Bir internet kullanıcısı olarak yaptıgın banner a baktım.Fikir güzel.Benim önerim,Sol taraftaki logo gereğinden fazla büyük duruyor.Arka plandaki yukarıdan aşağıda kayan bina çiziminde,ciddi bir çözünürlük sorunu var.(gözü rahatsız edecek derecede) ve son olarak sol taraftaki "Gayrımenkul Borsası" isimli yazı (eğer firma/internet) sitesi ismi ise çok küçük olmuş,Bildiğim kadarıyla vurgulanması gereken en önemli faktor bu.Ayrıcayazı fontu ve yazının altındaki background filan çok hoş gelmedi bana.Belki biraz büyütüp,banner a ortalayıp,değişik bir tarz yazı tarzı denersen,daha hoş ve anlamlı durur diye düşünüyorum.kısaca,senaryo güzel oyunculukta biraz problem var :)
Hayırlı çalışmalar diliyorum...

Hocam arkaplan'da kullandığım imajın kalitesini ben bozdum. Banner'in boyutunu fazla şişirmesin diye. Fakat kalitesini biraz fazla düşürmüşüm sanırım. :smile:

Sağ taraftaki "GAYRİMENKUL BORSASI" isimli tabelada ise, Borsa merkezlerinde endeksi yansıtmak için kullanılan elektronik tabelalara benzetmeye çalıştım. (Alttaki resimdeki gibi) Tam başarılı bir çizim olmamış olabilir, örnek olarak kullandığım resimdeki yazı fontuna ve arkaplanına benzetmeye çalıştım.

Çalışmayı düzenleyip tekrar yayınlayacağım. Sağlıcakla kalın.

ilkkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

Çok profesyonel olmadığım için teknik yorum yapamıyacağım.. herkesin fikrine saygı duyulmalıdır.. Ben kullanıcı gözüyle baktığımda güzel görünüyordu yani..