Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Flash site fotoğraf ekleme

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba arkadaşlar fullflash olarak yapılan bir siteye daha sonradan içindeki foto galeriye fotoğraf eklemek mümkünmü.. Site bir fotoğrafçı için yapıılan flash bir site. Bu siteye fotoğrafçının sonradan kendisi istediği zaman foto galeriye fotoğraflarıı nasıl ekleyebilir. Bunun kolay bir yolu var mı? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim...

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
eğer xml mantığını biliyorsan çok basit sadece klasöre eklediğin fotoğrafı xml dosyasına yazacaksın tabiki actionscriptte xml okumayı bilmen lazım hazır şekilde de olan galeriler var internette satılan onlardan yararlanabilirsin.

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
eğer xml mantığını biliyorsan çok basit sadece klasöre eklediğin fotoğrafı xml dosyasına yazacaksın tabiki actionscriptte xml okumayı bilmen lazım hazır şekilde de olan galeriler var internette satılan onlardan yararlanabilirsin.

öncelikle teşekkürler.. yanlız fotoğraf eklemeyi ben yapmıyacağım site sahibi kendisi yapacak bunu fazla bilgisi olmayan biri nasıl kolayca yapabilir .nette panelden ekler gibi kolay bir yolu varmı...

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
nette bir sayfa yaparsın php yada asp onla xml e yazdırabilrsin mesela adam resmi ekler direk klasöre atar resmin ismini yolunu da xml e yazar bu şekilde çözebilirsin sorunu

kiteboarder

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadaşlar benim flash bir sitem var
ve ben buraya foto eklemek istiyorum ancak cok bir bilgim yok bu konuyla alakalı
yardımcı olabilecek biri yada kolay yol gosterecek bir arkadas varmıdır acacba?

marlowe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar Flash bir site yapımı aşamasında kod olarak yükleme işlevi vermeden tasarlanırsa sonrasında fotoğraf alamaz. Arkadaşımızın dediği gibi XML bazlı bir yükleme sistemi ve Flash tasarımı sırasında actionscript ile okunması sağlanmalıdır. Aksi takdirde mümkün değildir.