Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

flash site (müşteriye)

ata06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım güzel olmuş eline sağlık ama iletişim kısmında şehir ismi gözükmüyo tlf var ama şehir ismi gözükmüyo bence bu siteye giren ve firmayı tanımayan yeni müşterile için sorun olabilir..

aspirin_00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.fsahinoglu.com
yorumlar için tşk ediyorum doğru site de bazı hatalar var elimdeki işleri bitirince onlara bakacam saygılar

aspirin_00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.fsahinoglu.com
scroll sorunundan kurtulmak için fullscreen yapın site normalde çözünürlüğü yüksek olan monitorlerde yapınca ilk hatayı ben yaptım zati normal gözle bakıyorum ilk flash site işim nede olsa her güzelin bir ksuru var bu ksuurları görmemek lazım :D

cansen79

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.avsa.in
Firmanın konusuna ve gördüğüm kadarı ile resimlerine göre uyum pek yok gibi haliyle biyerden alınıpta editlenmiş gibi duruyor ama diyosunki ben yaptım bence keşke elinizdeki fotolara göre daha sade bi tasarıma girseydiniz. Sende iş war ama belli

basmanyak

🌱Yeni Üye🌱
Tasarım hoşuma gitti. Geçişler biraz sert geldi bana :) ama herşey çok güzel tebrikler.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Valla insan gördüğünde girip incelemeden duramaz bu siteyi :) çalışmanız amacına ulaşmış, emeğinize sağlık..

Miryel

🌱Yeni Üye🌱
çok hoşmuş bunun gibi birşey yapıcaz bizde yakında Allahın izniyle :)

*hatice*

🌱Yeni Üye🌱
süperr yaa çok güzeL olmuşş eline saglıkk.. başarılarınn devamını ddilerim...

aspirin_00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.fsahinoglu.com
tşk ederim arkdaşlar bende bu işde yeniyim aslında iyi şeyler yapmayada pek fırsatım olmuyor olumlu olumsuz yorumlar için sağolun vaktinizi ayırıp baktığınız için.

Digidigi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Cok özenle hazirlanmis fakat sayfayi izlemek cok vakit gerektiriyor firma icin bir dezavantaj olabilirmi ?

aspirin_00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.fsahinoglu.com
tasarım photosop ağırlıklı olunca arkadaşlar malum sayfanın yuklenmesi biraz zaman alıyor fakat bütün sayfaları yukluyorum sayfalar arası gezinme daha rahat olsun diye. bunu dezavantaj düşünen de oluyor düşünmeyende ama beklemeye değer :)

yorumlarınız için tşk ederim

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel olmuş ama, ilk açarken çok bekletiyor... bulgurcuyu ancak rakipleri bekler, "site açılsın da bakalım" diye... öyle düşündüm ben...

aspirin_00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.fsahinoglu.com
tasarım photosop ağırlıklı olunca arkadaşlar malum sayfanın yuklenmesi biraz zaman alıyor fakat bütün sayfaları yukluyorum sayfalar arası gezinme daha rahat olsun diye. bunu dezavantaj düşünen de oluyor düşünmeyende ama beklemeye değer :)

yorumlarınız için tşk ederim

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
beklemeye deger elbette... emeğine sağlık... ;)

Berk Graphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gerçekden hoşuma gitti bu site sadece tasarımdanmı oluşuyor yoksa kod felan yazdınızmı acaba