Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşım güzel olmuş eline sağlık ama iletişim kısmında şehir ismi gözükmüyo tlf var ama şehir ismi gözükmüyo bence bu siteye giren ve firmayı tanımayan yeni müşterile için sorun olabilir..
scroll sorunundan kurtulmak için fullscreen yapın site normalde çözünürlüğü yüksek olan monitorlerde yapınca ilk hatayı ben yaptım zati normal gözle bakıyorum ilk flash site işim nede olsa her güzelin bir ksuru var bu ksuurları görmemek lazım
Firmanın konusuna ve gördüğüm kadarı ile resimlerine göre uyum pek yok gibi haliyle biyerden alınıpta editlenmiş gibi duruyor ama diyosunki ben yaptım bence keşke elinizdeki fotolara göre daha sade bi tasarıma girseydiniz. Sende iş war ama belli
tşk ederim arkdaşlar bende bu işde yeniyim aslında iyi şeyler yapmayada pek fırsatım olmuyor olumlu olumsuz yorumlar için sağolun vaktinizi ayırıp baktığınız için.
tasarım photosop ağırlıklı olunca arkadaşlar malum sayfanın yuklenmesi biraz zaman alıyor fakat bütün sayfaları yukluyorum sayfalar arası gezinme daha rahat olsun diye. bunu dezavantaj düşünen de oluyor düşünmeyende ama beklemeye değer
tasarım photosop ağırlıklı olunca arkadaşlar malum sayfanın yuklenmesi biraz zaman alıyor fakat bütün sayfaları yukluyorum sayfalar arası gezinme daha rahat olsun diye. bunu dezavantaj düşünen de oluyor düşünmeyende ama beklemeye değer