Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

FlStudio İle 4 sene önce yaptığım bir çalışma. (Beğeneceksiniz.)

Benzer konular

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Fl, Dj Dance 4, Trcktor hepsini kullandım , güzel olmuş, eğer bu işe ilgi duyuyorsan, kullanman gereken tek bir program var , CUBBASİ , Piyasada nekadar müzisyen, Dj, Şarkıcı, besteci varsa , bütün profesyoneller bu programı kullanıyor, yanlız çok karmaşık ve detaycı program, Fl deki gibi hazır davullar zurnalar yok, bir ritim'i bile kendin notalarla yapman gerekiyor, druum bas be tis herşeyi önce kendin hazırlicaksın, ritimini belirledikten sonra müzik yavaş yavaş ortaya çıkıcak, ayarlar, anfi, balans,tiz, akustik herşey senin elinde, programı öğren albüm çıkar :) tabi yılların varsa , tiesto, benni bennassi, 666, hepsi bunu kullanıyor kolay gelsin

DJR-SeeN

🌱Yeni Üye🌱
Gökhan bey, bahsettiğiniz program Cubassi değil Cubase. 4 Yıldır profesyonel anlamda kullanıyorum. Affınıza sıgınıyorum düzeltme için.

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
Gökhan bey, bahsettiğiniz program Cubassi değil Cubase. 4 Yıldır profesyonel anlamda kullanıyorum. Affınıza sıgınıyorum düzeltme için.

:) sorun değil aynı programdan bahsediyoruz, gerçekten müzik hastası biri olarak CUBASE ye bi dönem sarmıştım, hobi olarak uzun zaman geçti, adını hatırlayamadım, düzeltme için saolun,

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
CUBASE güzel bir program ama ben daha profesyonelleri ile çalışan "mesala Reason" insanlar tanıyorum yaptığım müzik ise benim ilk amatör calışmadır ayrıca fl studio da profesyonellikten geri kalan bir program değil hertürlü plugin VST/VSTi yazılımlarını destekliyor efekler kolay ve anlşılır ve çok kaliteli bir program tamamen yaratıcılığınıza kalmış bence CUBASE sadece isim yapmış farklılıklarda gerekli.

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
elimde 100lerce Smple var Fl uyumlu, bir ara paylaşırım, fl de yaptığın müzikleri afaki, yani rasgele yapmış oluyorsun, hayal günü kullanarak, 4 yıldır bu işle uraşıyorsan bence konuya daha fazla hakim olmalısın, böylece daha iyi işler çıkartırsın, belki bizim de bi Tiestomuz olur :)

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
elimde 100lerce Smple var Fl uyumlu, bir ara paylaşırım, fl de yaptığın müzikleri afaki, yani rasgele yapmış oluyorsun, hayal günü kullanarak, 4 yıldır bu işle uraşıyorsan bence konuya daha fazla hakim olmalısın, böylece daha iyi işler çıkartırsın, belki bizim de bi Tiestomuz olur :)

ilgin için teşekkürler :) ama artık falza zaman ayıramıyorum ilk aslında 2002 yılında Soundforge isimli firmanın ACİD PRO 3 isimli programı ile başlatım sonra 4 5 6 çıktı hatta 7si bile (4 ten sonraki sürümde firma SONY altına alında) var ama 2006 da fl studio ya bi ilgi başladı bende daha neler neler var ama unuttum çoğunu en iyisi 6 sürümü şimdi 9 u çıktı ama 6 çok kullanışlı herşeyine hakimim ritim azaltma cross veya belli aralıklarda azalıp artan efekler sadece noto bilgim eksik biraz ama kendimce başarılıyım yani bir jenerik veya amatör bir album yapabilirm