Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

fluidbook online e book (elektronik kitap )

CHEss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.google.com
internete gezerken şöle bir gözüme bir parıltı çarptı tıkladım ve işte geldimğim yer

https://www.fluidbook.com/

ne güzel bir uğraş vermiş insanlar hoşuma gitti bende yapabilirmiyim derken indirdim ama demo'yu indirdim asıl orjinal .fla vermedi :) bende düşündümde kısıtlı olan .fla düzenlersem belki e book maker diye bir proğram yazarım dedim kendimi buraya attım işte burdayım yardım edecek olan varsa :) e book maker yapalım diyorum online kitap okumak için nede olsa kitapları alamayan insanlarımız var onlan okumaları için proje oluşturdum tıpkı https://www.fluidbook.com/demo/en/ adresteki gibi bir proğram yazarak kolayca e book oluşturmaya karar verdim şimdi size soruyorum yardım edecek olan varmı varsa parmak kaldırsın yada özel mesaj atın ...

ilk güzel bir türkçe proğram yazalım

Benzer konular

CHEss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.google.com
Herkes ne kadar çok ilgilenmiş gözlerim yaşardı

neyse konu silinsin çok duyarlı arkaşlar var

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Herkes ne kadar çok ilgilenmiş gözlerim yaşardı

neyse konu silinsin çok duyarlı arkaşlar var

Bence önermiş olduğunuz fikir çok güzel. Silmeye gönlüm razı olmadı.
Bu konuda ben biraz daha beklemeyi daha uygun görüyorum.

Bir eleştiride ben yapacağım:
Burada veya diğer forumlardaki arkadaşlar paylaşımı hep almak olarak algılıyorlar.
Paylaşım almak kadar vermekte demektir. Bana bir fotoğraf lazım oldu gir al sonra kaybol, felsefesi beni hep rahatsız etmiştir.

Yukarıda arkadaşımızın önerdiği fikir çok güzel bir fikir, ben arkadaşımın dediği işten anlamıyorum yani beni aşıyor ama, bilgisi olan arkadaşlarımın bu konuya duyarsız kalmaları açıkça benide çok üzdü.

Gelin bunu tartışalım burda....
-Paylaşım hep almakmıdır?
-Eskilerin İMECE dediği gelenek öldümü?

Bu projeyi sonuna kadar destekliyorum.
Bilgisi olsun olmasın tüm arkadaşlarımı burda düşüncelerini sunmaya davet ediyorum.

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
o konuda biraz bilgim olsaydı yardım etmeyi çok isterdim :D

ahataton

🌱Yeni Üye🌱
dostum bahsettiğin konu flas ile olacak , hazırlayacağın kitaplar veya kitap boyutu büyüdükçe bunun açılması sorun olacaktır ...Acizane görüşüm ; başka şekilde projelendirmeni tavsiye ediyorum .teşekkürler , saygılar

CHEss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.google.com
dostum bahsettiğin konu flas ile olacak , hazırlayacağın kitaplar veya kitap boyutu büyüdükçe bunun açılması sorun olacaktır ...Acizane görüşüm ; başka şekilde projelendirmeni tavsiye ediyorum .teşekkürler , saygılar

flash :) ile hazırlanacak ve proğram oluşturulaçak

ayrıca kitap büyüklüğü yazı font ve büyüklüğü proğramda seçenek olarak var olacak

ilk aşama flash hazırlanıcak verdiğim adresteki gibi ve 2. aşama proğram yazmak 3 aşamada ise farklı proğram seçenekleri olucak :)

yeterince açıktır umarım

rüvü*

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel bi konu ve sitede oldukça iyi emeğine sağlık bizimle paylaştığın için teşekküreler...

leventerdogan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.leventerdogan.net
bi zamanlar çok değil 3-4 ay önce filan bende bu konuda sözü geçen olayı bi gazate için düşünmüşütüm. Online internet üzerinden okunacak bi gazete yapılacaktı. Kitap şeklinde açılan bi çok örnek buldum ancak .fla dosyasına ulaşamadım ücretsiz olarak yani. Türkçe içeriği olanıda bulamayınca proje rafa kalktı. Gazete özürlülere yönelik bi gazete ve sahibide dernek olduğundan bütçeleri olmayınca kodlama yaptıramadılar yani.

Bulduğum örneklerden en basidi kızımın sitesinde programcılık bilmeye gerek olmadan bu sitenin aynısı yapılabiiyor.
Sadece birazcık kodlama bilmek lazım. İçinde bulunan xml dosyasında sırası ile gösterilecek resmin yolunu yazıyosunuz hepsi okadar.

Neyse arkadaşın bahsettiğ programı yazmak çok zor olmasa gerek herhalde bi flash tasarımcı için. Faydalı olurmu bence süper olur. Benim gibi ertelenmiş projeler gün yüzüne çıkar.

Umarım bu konuyu gören bi flasher olur :)

Başarılar...

Moderatör tarafında düzenlendi:

CHEss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.google.com
leveterdoğan ben bu projei gerçekleştireçeğim adım gibi eminim pm ile ulaşın gereğini yapıcam flash bilende bulucam grafikerlerlede çalışacam ama yapıcam ben rafa kaldırmam

ama bizim insanımıza bişeler kazandırmak istediğimi ve insanlarımızın ne kadar duyarlı olduğu göz önündedir

leventerdogan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.leventerdogan.net
leveterdoğan ben bu projei gerçekleştireçeğim adım gibi eminim pm ile ulaşın gereğini yapıcam flash bilende bulucam grafikerlerlede çalışacam ama yapıcam ben rafa kaldırmam

ama bizim insanımıza bişeler kazandırmak istediğimi ve insanlarımızın ne kadar duyarlı olduğu göz önündedir

Paşam bende kendi adıma elimden geleni yaparım Tanıtımı ve dağıtımı için reseller host um var ve gerekirse bu proje için domain tescil de ederim. Kodlama bakımından elimdeki örnek çok basit zaten ilave olarak bendekinde zoom yok. Dergi yada gazete olacaksa zoom olayı şart. Kişiler sayfaları tarayıp jpg olarak server a atacak xml den çağıracak örnek verdiğim sitenin sol alt köşesinde link var aldığım yerin inceleme fırsatın olursa bakarsın.

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
https://www.adergi.com/

bu sitede sanırm senin bahsettigin bir proje kapsamında yapılmış...tasarım ve flash hakkıdna hiç bir bilgim olmadıgı çin sana bu siteyi onererek yardımcı oluyorum...umarım iyi seyler cıkar mortaya...saygılar

Moderatör tarafında düzenlendi:

CHEss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.google.com