Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Folyocu.com İsmi Satılıktır. - Türkiye Geneli

ByGraphArt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafikerce.com
Folyocu.com İsmi Satılıktır.

Marka / Model:

Fiyat: açık artırma usulü

Teslimat: Elden

Fotoğraflar:

Ürün ile ilgili açıklama: site folyo ve reklam malzemeleri satışı için kullanılmaktadır. PR Değeri 1'dir olduğu gibi transfer edilecektir, sitenin google aramalarındaki değerlerini ve ürünlerin aranmasındaki sıralamasını googleye reklam malzemeleri, ucuz folyo, folyocular, keçeli plastik, keçeli plastik, keçeli plastik gibi kelimeleri yazarak görebilirsiniz ayrıca tarayıcınıza https://www.histats.com/viewstats/?sid=1376541&act=7 adresini ekleyerek geçmiş tarihlerdeki aranma ve sıralamasını istati,stiksel olarak görebilirsiniz.

E-posta: ahmetongul@hotmail.com

Telefon: 0535 214 88 98

Benzer konular

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

ByGraphArt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafikerce.com
50 TL ile açılışı yapayım.

teklifin için teşekkürler...

ama şöyle düşünecek olursak günde 2 satış garanti yapabileceğiniz bir isim en düşük getirisi 50 tl. diye düşünüyorum, tekliflerin biraz daha yüksek olması gerekmektedir.

aylık 10-20 top folyo tüketen firmaların aradığını da söylemeliyim...

skarakose

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.tabelamerkezi.com
teklifin için teşekkürler...

ama şöyle düşünecek olursak günde 2 satış garanti yapabileceğiniz bir isim en düşük getirisi 50 tl. diye düşünüyorum, tekliflerin biraz daha yüksek olması gerekmektedir.

aylık 10-20 top folyo tüketen firmaların aradığını da söylemeliyim...

Peki o zaman o arkadaşlar alsınlar.

Bendede TabelaMerkezi.com var ama para etmiyor. Haftada 2 tane iş alsa binlerce lira eder 1 senedir satamadım inşallah siz istediğiniz fiyata satarsınız.

ByGraphArt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafikerce.com
Peki o zaman o arkadaşlar alsınlar.

Bendede TabelaMerkezi.com var ama para etmiyor. Haftada 2 tane iş alsa binlerce lira eder 1 senedir satamadım inşallah siz istediğiniz fiyata satarsınız.

isim fena değil "Peki o zaman o arkadaşlar alsınlar." strese girip panik yapmana gerek yok! ama tabela merkezi.com ismini domain alma satma sitesi yerine bir web sitesi hazırlayarak google değerini artırmak için çalışma yaparsan satma şansın yükselir ben bugüne kadar birçok domain aldım sattım hiçbirisini domain satış sitelerine koymadım, siteyi hazırlayarak iş yapar hale getirdikten sonra zaten satılır diye düşünüyorum.

ismin para etmemesinin sebebi sensin bunu unutma değerlendiremiyorsun ben şu anda domainimi satmasamda bana getirisi var... başka alışveriş sitelerimden dolayı ilgilenemediğim için satışa çıkardım... birilerinin işine yaramasını istiyorum...

y.y.aslan

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.pasatabela.com
ikinizde aynısınız

bozacının şahidi şiracı 50 lira fiyat verene sordum nekadar verirsin kendisi 50 tl veriyor 3000 tl ye satıyor. folyocu abimizde 3500 tl diyor yani haala kimse satmak istemiyor... herkes memnun

ByGraphArt

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafikerce.com
bozacının şahidi şiracı 50 lira fiyat verene sordum nekadar verirsin kendisi 50 tl veriyor 3000 tl ye satıyor. folyocu abimizde 3500 tl diyor yani haala kimse satmak istemiyor... herkes memnun

sevgili arkadaşım bu yazından hiçbirşey anlamadım, seninle telefon görüşmemizde aynen şöyle bir konuşma geçti, ben sana sordum bu ismin belirli bir fiyatı yok senin gözünde ne eder senin bu isimle yapmak istediğin projenin sana geri dönüşünü hesapla ona göre fiyat ver dedim,

senin bana verdiğin cevap şöyle oldu sen fiyatı söyle ben ona göre karar vereyim, brnimde sana cevabım aynen şu şekildeydi, bu isim için istediğim rakam aslında uçuk bir rakam benim fikrime göre bu isim para eder ben sana istediğim rakamı söylemeyeyim söylersem telefonu kapatınca bana küfür edersin şeklindeydi, ısrarla sana fiyatını sen belirle benim işime gelirse satayım demiştim. sende aynı şekilde ısrarla fiyatımı sordun, bende seni ciddi bir alıcı olacağını düşündüğüm için 3500 tl. dedim. normalde bu bile çok düşük bu isim ile yapacağın işi düşünecek olursan. bu siteden tek seferde yaptığım en yüksek satışı söyleyeyim 2650 tl. kırklareline folyo gönderdik ıspatlıdır. isteyene faturasını gönderebilirim. malzemeyi alan ordu mensubudur. istenirse telefonunuda verebilirim. günde en az 3 kişi malzeme için aramaktadır. elinde malzeme olan imkan olan kişi için ideal bir sitedir. burada kimseyi kandırmaya dolandırmaya felan çalışmıyoruz işine gelirse alırsın işime gelirse satarım yoksa rahatına bakarsın. boza-şahit-şıra gibi ucuz bir düşünceye meyletseydim başka bir arkadaşa gir 5000 tl fiyat ver açık artırmaya derdim. sence daha akıllıca olmazmıydı yoksa bu denklemi kafanda jkuramayacak kadar küçükmü düşünüyorsun... site satılık alana kazandırır. aslında çokta umurumda değil satılıp satılmaması ilerleyen zamanlarda değerlendirebilirimde onun için sen git kumda oyna...

ha bu arada bu ismin .net i de bende isteyene .com için anlaştığımız rakamın %50 sine bu ismide verebilirim...

diğer uzantıları boşta onları alıp seo yapabilirsinde...

Son düzenleme:

skarakose

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.tabelamerkezi.com

bu iş mecidiyeköyde arsa almaya benzer 50 yıl önce kim bilebilirdiki mecidiyeköy levent bu kadar değerlencek

domain işide aynen öyle belki yıllar sonra belkide şimdiden yatırımcısına milyarlar kazandıracaktır.