Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

font yapımı yardım

ayhancaa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.rabbinannesi.com
arkadaşlar özel font yapmam lazım sembol font olacak yazar yazmaz 2,2 mm - 3,2 - 4,2 çaplarında daire çıkması lazım birini yapabilsem diğerlerinide yaparım ama corelde font yapmayla çok uğraştım bir türlü olmadı. bilgisi olan veya yardımcı olabilecek arkadaş varmı

Benzer konular

mesajali

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar özel font yapmam lazım sembol font olacak yazar yazmaz 2,2 mm - 3,2 - 4,2 çaplarında daire çıkması lazım birini yapabilsem diğerlerinide yaparım ama corelde font yapmayla çok uğraştım bir türlü olmadı. bilgisi olan veya yardımcı olabilecek arkadaş varmı

corel de font yapılınca sıhhatli olmuyor bende denedim ancak font yapma programında oluyor istediğin şekli verebiliyorsunuz ancak proğramı iyi bilmek gerek sizin verdiğiniz ölçülerdede olmaz fontun belli bir alanı olup dışına çıkıldığı zaman yazarken sorun oluyor taşan kısımları görünmüyor convertlediğin zaman
görünüyor text format halindeyken ölçülendiremiyorsunuz ancak convertlediğiniz zaman ölçülendirebilirsiniz

arter06

🌱Yeni Üye🌱
font creator' de istediğin fontu yaratabilirsin. ancak biraz kurcalayıp çözmen lazım...Yaptığım çivi yazısı örneği.
İstersen yardımcı olmaya çalışırım...

Son düzenleme: