Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar eğer "Pis"i (PC) kullanıyorsan "Font Browser", "Font Viewer" programları var bu programlarla bilgisayarındaki bütün fontları önizlemeli görebilir ve yazdırabilirsin, deneyip görmek gerekir tabiki...
Macintosh İçinde PopChar ı Tavsiye Ederim 5 tane fontu aynı anda göstermez ama her fontun kendine özgü symbolleri vardır. bunlarla birlikte fontları da görebilir ve kullanabilirsin
yardımlarınız için tşk. AMP Font Viewer programıyla fontları açtım gerçekten çok kullanışlı bir program. sistemdeki tüm fontları pdf ye çevirdim ve baskısını aldım çok işime yaradı. pdf formatını sizinle de paylaşmak istedim.
programı indirip kurduktan sonra yazıcılar bölümünde görebilirsiniz.hangi programda çalışırsanız çalışın pdf ye çevirmek isityorsanız yazıcıya iş gönderir gibi print diyerek pdf ye çevirebilirsiniz.kolay gelsin.