emeğine sağlıkşahane bir tasarım gerçektende
emeğine sağlıkşahane bir tasarım gerçektende
Bence tekrardan farklı birşeyler yap, ben şahsen çok iç karartıcı buldum biraz da göze hitap etmeli renk seçimin kötü, bir de yazı karakterini değiştir, olmamış maalesef yine de emeğine sağlık.
Webcam şakası mı bu, hani kamera nerede bi el sallayayım?![]()
Dahada karanlık olması lazımdı arkadaşım ancak ben cıvıl cıvıl bir şey olsun istedim. Siteyi konusunu öğrenmeden böyle bir yorum yapman enteresan gerçekten.
https://www.evanescencewebsite.com/
Ne kadar karanlık dimi? Font ise göreceli , ortama bu fontun daha çok uyacağını düşündüm, farkettiysen alt bölümleri düz fontla yazıyorum.
Olup olmadığına site sakinleri karar verecek :smile:
Yorumun için teşekkürler..
(senin tasarımlarınıda görmek isterim açıkçası)
Olup olmadığına site sakinleri karar verecek :smile:
O zaman detaylı açıklama yaparsın dostum müneccim yok aramızda, şahsen beni bunalıma sokar böyle bir forumda bulunmak bu benim fikrim.
Haa bozulacaksan da burada yayınlamazsın milliten görüşlerine sunmazsın olur biter, illa pohpohlama arıyorsan anaokuluna gideciksin orada istediğin ortam mevcut, ama gerçek hayat acımasız maalesef.
evanescence'nin sitesini bence sen incele daha detaylı bak sonra bir de seninkine bak.
Buradaki insanların fikri ve yorumu önemli değilse, neden paylaşıyorsun?
Fikirlerim hala aynı...
Nasıl olmuş?
Sadece arkaplan deviantart da 142 favori alıyorsa siz istediğiniz kadar olmamış deyin
Ben neyi ne kadar yapabildiğimin farkındayım
Bu ne şişkin bir ego, nasıl küstahça bir yaklaşım.
Ne işin var o zaman bu forumda kardeşim. Eleştiriye tahammülün yoksa, git nerde seni pohpohlayıp alkışlıyorlarsa orada ol.
Ben burada is yapıyorum arkadas , kimsenin elestirislne yada alkısına ihtlyacım yok. Müneccimliğede gerek yok, bilgin yoksa düsüncende olmasın. Bozulmam icin kale almam lazım önce, ben sana gülüp gectim farkındaysan .. Benim burdaki paylasımımın tek amacı yeni is kapılarını aralamak. Bu daha 2, sitem olacak ama bizim marmara sitemi beğenip calısmak lsteyenler gelmeye basladı bile. Unutma yaptığın yorum kadarsın..![]()
Sadece arkaplan deviantart da 142 favori alıyorsa siz istediğiniz kadar olmamış deyin
Ben neyi ne kadar yapabildiğimin farkındayım
Eleştirin ama mantıklı eleştirin, sırf rengi yüzünden olmamış hemde hiç olmamış derseniz bu eleştiri değil düpedüz karalamadır ...
Deviantart uluslararası bir platform. 142 beğeni almanız doğal. A harfine tipografi yapıp 50.000 beğeni alanda var, nü bir resim çekilip arabik abilerimizden oooh yeah diye favori olanlarda var.
Eleştirilsel etkinlikleriniz için sabırlı olmanızı ve uluslarası olmasa dahi (yurt dışı yerli üyeler hariç) gelişim amaçlı önerileri dikkate almanızı tavsiye ederim.
Ego tatmin için ya bu işe yeni başlamış arkadaşların yada sektörden uzak göz zevki için çalışmaları takip eden arkadaşların dikkatini çekebilirsiniz.
Yaptığınız site bir fan sitesi olduğuna göre siz beğenip kendinizi ifade edecek şekilde çalışma yapmışsınız. Bir fanforum sitesi içinse daha fazla gözle ve alt yapısından tasarımına kadar alternatifli çalışma oluşturmanız gerekiyor.
Profesyonel değil. Amatörce bir çalışma olarak 142 değil / 1420 kişinin beğenebilmesi doğal.
Teşekkürler , işte bu profesyonel bir yorumdu...
Ben anlayamıyorum "olmamış , hiç olmamış" yazanlar bence kendilerini tatmin etme peşindeler. Yok anaokuluna git demeler felan :smile: biraz susta ne olduğunu belli etme. Yorum yapmasını bilmeyen yapmasın , ben istemiyorum bu kadar açık! Evet eleştiriyi severim ama üslüplü ve mantıklıysa , bana birşeyler katıyorsa.. Ben 6 yıldır eleştiri alan bir insanım, eleştiriye tahammülsüzlük diye birşey söz konusu olamaz.