Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fotoshopcu arkadas aranıyor..

MeSSeNJAH

🌱Yeni Üye🌱
fotografcılık Deneyımı fotoshoptan Anlıyan arkadas Alınacaktır..
Yer:Fatih/istanbul
Maas-konusuLup anlasılır...0212 631 80 65
sorumlu Kişi:Behcet özavcı

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Pinars1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fotoshop? "Photoshop" demek istediniz herhalde:)

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
Fotoshopcu derken photoshopmu demek istediniz yoksa fotoğrafçılıkta böyle bir deyim gerçekten varmı_?

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
bulurlar mı bu ilanla bilemicem ama ben bu ilanı anlamadım kii :D fotoşohtan anlıyan azcık friihend korel filan bilen bi köle lazımdı bize de yemek var gerisi yok :D :D

akınhan

🌱Yeni Üye🌱
bende fatoş diyorum kardeşim -

adamın ne demek istediği belli-ne yani işle ilgileniyorsan yazarsın- ilgilenmiyorsan ne komplex yapıyorsunuz,işvereni küstürmekte ne demek-diyelim anlamıyor fotoşop yazdı sen bari photoshop'tan anlıyonmu -ondan naber,cin ali çizmekle grafiker olunmaz-heleki bu tür aşağılayıcı tavırlar sizide yükseltmez, onuda alçaltmaz,bırakın haset demogoji yapmayı hep aynı kişilerde hep aynı çamur yorumlar...ben burda free işverenlerle çalışıyorum-hep aynı şeyi söylüyorlar-ne kadar boşboğaz var-neden yaptıklarıda bellli....,bizim mesleğimize milletin saygısını yitirecek işler yazmayın kardeşim.-ayıp ya!lütfen saygı diyorum artık!
-ne olursa olsun beğenmiyorsan seni zorla çalıştıranmı var-git 10.000 tllik maaşlı iş bul,bende yanında 12 senelik tecrübemle çırak olayım-o zaman konuş.sizin seviyeniz eminim dahada fazlasıdır.madem öle ne diye bu ilanlarla boş boş yorumlar yapıp ekmeğimizle saygınlığımızla oynuyorsunuz!amaç ne?saygı ya-biraz saygı-yeter yani bu kadar saçmalık!

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
adamın ne demek istediği belli-ne yani işle ilgileniyorsan yazarsın- ilgilenmiyorsan ne komplex yapıyorsunuz,işvereni küstürmekte ne demek-diyelim anlamıyor fotoşop yazdı sen bari photoshop'tan anlıyonmu -ondan naber,cin ali çizmekle grafiker olunmaz-heleki bu tür aşağılayıcı tavırlar sizide yükseltmez, onuda alçaltmaz,bırakın haset demogoji yapmayı hep aynı kişilerde hep aynı çamur yorumlar...ben burda free işverenlerle çalışıyorum-hep aynı şeyi söylüyorlar-ne kadar boşboğaz var-neden yaptıklarıda bellli....,bizim mesleğimize milletin saygısını yitirecek işler yazmayın kardeşim.-ayıp ya!lütfen saygı diyorum artık!
-ne olursa olsun beğenmiyorsan seni zorla çalıştıranmı var-git 10.000 tllik maaşlı iş bul,bende yanında 12 senelik tecrübemle çırak olayım-o zaman konuş.sizin seviyeniz eminim dahada fazlasıdır.madem öle ne diye bu ilanlarla boş boş yorumlar yapıp ekmeğimizle saygınlığımızla oynuyorsunuz!amaç ne?saygı ya-biraz saygı-yeter yani bu kadar saçmalık!

bak canım kardeşim olay nedir biliyor musun? konu iş verenlerle dalga geçmek değil burada. esas iş verenim diye geçinen adamın bizimle dalga geçmesi. bunu anlayamıyorsan sana diyecek lafım yok. ben bu tarz bizimle mesleğimize saygısı olmayan adamlarla, daha ne kullandığımızı neler yaptığımızı bilmeyen adamların yanında 5000 tlde verse çalışmam dedim. ha senin işine kendine saygın yoksa buyur. eğer biz tepkisiz kalırsak insanlar bizi ettikleri saygısızla kalmaya devam ederler. ben sana laf etmedim birşey demedim. neden üstüne alınıyorsun onuda anlamış değilim. sen buyur istediğin yerde istediğin şekilde çalış. sanki bir tek tecrüben sende varmış gibi konuşuyorsun. evet 12 yıl değil belki ama 6 yıllık bir mesleki tecrübem var. ve ben de freelance işler yapıyorum. insandan insana fark var. kimisi iyimser yaklaşırken kimisi küçük görüyor. benim derdim bu. adam fotoğraf stüdyosu varsa yanında grafiker çalıştıracaksa bu işlerin hangi programla yapıldığını bilmek zorunda.

akınhan

🌱Yeni Üye🌱
şimdi esnaf kardeşim potosop yazdı diye bizimi aşağıladı demek istiyorsun,bu yüzdenmi sizde onunla dalga geçtiniz.yada bunu doğru yazamadı diye o taşlanmalımı?bu nasıl bir savunma !bunlar gereksiz yorumlar!-yada amacı aşıyor----bu yazıyı anlamanın nesi zor, fotografcılık Deneyımı fotoshoptan Anlıyan arkadas Alınacaktır..zaten anlasa neden ilan versin-ilanla sen-yada diğer yorumcular ilgileniyormu-hayır dimi,-ee bu aşağılamanın sebebi ne?bu esnaf size ne yaptı şimdi?somut bir şey varmı-yok sadece yazıyı yanlış yazmış-e iyi aşağılayın ozaman -peki...benim anlayışıma ters,-empati yapıyorum eğer işveren olsaydım bu ilanı verseydim bu yorumlardan sonra direkt silerdim.ee siz bunu herkese yapın kardeşim..sizin doğrunuz benim ve işverenin yanlışı-nasıl olucak?haksızlık etmiyelim,saygı diye ısrar ediyorum-lütfen diyerekte rica ediyorum..

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Bir grafikerin fotoşop demesiyle sonuna kadar dalgamı geçerim. Kusura bakmasın kimse, insan kullandığı programın adını bilmek zorunda. Ama grafiker olmayan bir insanla dalga geçmem sadece endişelenirim. (endişelenmemin tek sebebi bu işle ilgili bir şahıs olmasıdır.) İşi bilmeyen bir insan izlenimi verir ki, bu da haklı olarak "sonu hayrola" dedirtir. Yalnız cidden ayıp, çocukça olmuş yorumlar. Ama yine de gördüğüm bir şey var, kimin ne kadar ne bildiği muamma. Bilmişlik, ukalalık yapmamakta fayda var sırf bu yüzden. Bundan dolayı herkes sakin olsun bence, hayırlısı olsun böylece.

serdargazel

🌱Yeni Üye🌱
1994 photoshop içindeyim hem matbu hem fotoğraf ile ile ilgili tecrübem var var
(ileri derecede rötüş renklendirme eski foto tamir vs.. ayrıca Nikon d100 ve D200 orta derecede kullanım ve studyo cekim tecrübem var suan aktif olarak fotografcıda calısıyorum
aylığım 900 tl ımkanlarınız daha fazlaysa işe talibim TEL 0545 571 83 33

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
Konu çok saptırılmış ama yorum eklemeden duramadım, öncelikle konuyu açan kişiden, bu konuşmaları yapan arkadaşlar adına özür dilerim.

Sevgili efoja ve tdoğan86, meleğimize saygı duyulması gerektiğini eminim herkes biliyordur. 1. si sizin bu şekilde arkadaşı yermeniz yanlış çünkü her şeyi söylemenin bir üslübu olur. 2. dalgamı geçerim diyen arkadaşlar, kimse bizim kullandığımız programları bilmek zorunda değil, ve bu durumla ile dalga geçilmesi son derece yanlış. Bu durum tıpkı sizin, Psikiyatri ilaç adlarında, tanılarında kullanılan terimleri bilememeniz kadar normal. Sizin beklenti içinde olmanız gereken şey, hangi programları kullandığınızdan çok, ortaya ne kalitede iş çıkardığınız ve bunun karşılığını almanız.

Bu arada ilan hala geçerli iste;
graffi_fulya@msn.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Saygılarımla

worldly

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Vay be grafikermisiniz edebiyat öğretmenimisiniz bu ne be

7000ap

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

Parmaklarına sağlık kardeş güzel cevap oturtmuşsun :clapping:

Konu çok saptırılmış ama yorum eklemeden duramadım, öncelikle konuyu açan kişiden, bu konuşmaları yapan arkadaşlar adına özür dilerim.

Sevgili efoja ve tdoğan86, meleğimize saygı duyulması gerektiğini eminim herkes biliyordur. 1. si sizin bu şekilde arkadaşı yermeniz yanlış çünkü her şeyi söylemenin bir üslübu olur. 2. dalgamı geçerim diyen arkadaşlar, kimse bizim kullandığımız programları bilmek zorunda değil, ve bu durumla ile dalga geçilmesi son derece yanlış. Bu durum tıpkı sizin, Psikiyatri ilaç adlarında, tanılarında kullanılan terimleri bilememeniz kadar normal. Sizin beklenti içinde olmanız gereken şey, hangi programları kullandığınızdan çok, ortaya ne kalitede iş çıkardığınız ve bunun karşılığını almanız.

Bu arada ilan hala geçerli iste;
graffi_fulya@msn.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Saygılarımla

Senin de parmaklarına sağlık :wink:

Moderatör tarafında düzenlendi:

gokcell

🌱Yeni Üye🌱
freelancer iş arayan kişi işverenle maaş konuşmaz, projeye göre bir fiyat belirlenir ama ilanı verenin bundan da haberi yok sanırım. bardağın dolu tarafına bakarsak bu vesileyle bazı şeyleri öğrenmiş oldu.

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bir grafikerin fotoşop demesiyle sonuna kadar dalgamı geçerim. Kusura bakmasın kimse, insan kullandığı programın adını bilmek zorunda. Ama grafiker olmayan bir insanla dalga geçmem sadece endişelenirim. (endişelenmemin tek sebebi bu işle ilgili bir şahıs olmasıdır.) İşi bilmeyen bir insan izlenimi verir ki, bu da haklı olarak "sonu hayrola" dedirtir. Yalnız cidden ayıp, çocukça olmuş yorumlar. Ama yine de gördüğüm bir şey var, kimin ne kadar ne bildiği muamma. Bilmişlik, ukalalık yapmamakta fayda var sırf bu yüzden. Bundan dolayı herkes sakin olsun bence, hayırlısı olsun böylece.

:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:

rapido01

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar gereksiz ve anlamsız bir tartışmanın içindesiniz. Dünyanın başka bir yerinde bu kadar yaygın bir kullanım alanına sahip olupda bu kadar mağdur olan başka bir meslek gurbu varmıdır bilmiyorum. teknolojinin gelişimiyle birlikte birçok meslek grubu içiçe geçmiş yeni meslekler oluşmuştur. örneğin burada aranan eleman aslında bir fotoğraf düzenlemecidir yani grafik tasarımcıyla ilgisi yok eskiden bu işi kalemle yapan rotüşörler vardı şimdi photoshopla yapılmakta ama gördüğünüz gibi mesleği icra eden kişi çalıştığı programla anılmakta oysa başka bir fotoğraf düzenleme programıylada çalışabilir yada yarın daha güçlü yeni bir program çıkabilir ama yine "fotosopçu" diye anılacaktır ne yazıkki, eskiden cağaloğlu yokuşunu tırmanırken camlarda bol miktarda matbaa ressamı tabelası görürdünüz. neyazıkki yaşadığımız Türkiye gerçeği.... Grafikerler Meslek Kuruluşu diye bir kurumumuz var ama ne yapar ben hala çözebilmiş değilim