adamın ne demek istediği belli-ne yani işle ilgileniyorsan yazarsın- ilgilenmiyorsan ne komplex yapıyorsunuz,işvereni küstürmekte ne demek-diyelim anlamıyor fotoşop yazdı sen bari photoshop'tan anlıyonmu -ondan naber,cin ali çizmekle grafiker olunmaz-heleki bu tür aşağılayıcı tavırlar sizide yükseltmez, onuda alçaltmaz,bırakın haset demogoji yapmayı hep aynı kişilerde hep aynı çamur yorumlar...ben burda free işverenlerle çalışıyorum-hep aynı şeyi söylüyorlar-ne kadar boşboğaz var-neden yaptıklarıda bellli....,bizim mesleğimize milletin saygısını yitirecek işler yazmayın kardeşim.-ayıp ya!lütfen saygı diyorum artık!
-ne olursa olsun beğenmiyorsan seni zorla çalıştıranmı var-git 10.000 tllik maaşlı iş bul,bende yanında 12 senelik tecrübemle çırak olayım-o zaman konuş.sizin seviyeniz eminim dahada fazlasıdır.madem öle ne diye bu ilanlarla boş boş yorumlar yapıp ekmeğimizle saygınlığımızla oynuyorsunuz!amaç ne?saygı ya-biraz saygı-yeter yani bu kadar saçmalık!
adamın ne demek istediği belli-ne yani işle ilgileniyorsan yazarsın- ilgilenmiyorsan ne komplex yapıyorsunuz,işvereni küstürmekte ne demek-diyelim anlamıyor fotoşop yazdı sen bari photoshop'tan anlıyonmu -ondan naber,cin ali çizmekle grafiker olunmaz-heleki bu tür aşağılayıcı tavırlar sizide yükseltmez, onuda alçaltmaz,bırakın haset demogoji yapmayı hep aynı kişilerde hep aynı çamur yorumlar...ben burda free işverenlerle çalışıyorum-hep aynı şeyi söylüyorlar-ne kadar boşboğaz var-neden yaptıklarıda bellli....,bizim mesleğimize milletin saygısını yitirecek işler yazmayın kardeşim.-ayıp ya!lütfen saygı diyorum artık!
-ne olursa olsun beğenmiyorsan seni zorla çalıştıranmı var-git 10.000 tllik maaşlı iş bul,bende yanında 12 senelik tecrübemle çırak olayım-o zaman konuş.sizin seviyeniz eminim dahada fazlasıdır.madem öle ne diye bu ilanlarla boş boş yorumlar yapıp ekmeğimizle saygınlığımızla oynuyorsunuz!amaç ne?saygı ya-biraz saygı-yeter yani bu kadar saçmalık!
Konu çok saptırılmış ama yorum eklemeden duramadım, öncelikle konuyu açan kişiden, bu konuşmaları yapan arkadaşlar adına özür dilerim.
Sevgili efoja ve tdoğan86, meleğimize saygı duyulması gerektiğini eminim herkes biliyordur. 1. si sizin bu şekilde arkadaşı yermeniz yanlış çünkü her şeyi söylemenin bir üslübu olur. 2. dalgamı geçerim diyen arkadaşlar, kimse bizim kullandığımız programları bilmek zorunda değil, ve bu durumla ile dalga geçilmesi son derece yanlış. Bu durum tıpkı sizin, Psikiyatri ilaç adlarında, tanılarında kullanılan terimleri bilememeniz kadar normal. Sizin beklenti içinde olmanız gereken şey, hangi programları kullandığınızdan çok, ortaya ne kalitede iş çıkardığınız ve bunun karşılığını almanız.
Bu arada ilan hala geçerli iste;
graffi_fulya@msn.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Saygılarımla
Bir grafikerin fotoşop demesiyle sonuna kadar dalgamı geçerim. Kusura bakmasın kimse, insan kullandığı programın adını bilmek zorunda. Ama grafiker olmayan bir insanla dalga geçmem sadece endişelenirim. (endişelenmemin tek sebebi bu işle ilgili bir şahıs olmasıdır.) İşi bilmeyen bir insan izlenimi verir ki, bu da haklı olarak "sonu hayrola" dedirtir. Yalnız cidden ayıp, çocukça olmuş yorumlar. Ama yine de gördüğüm bir şey var, kimin ne kadar ne bildiği muamma. Bilmişlik, ukalalık yapmamakta fayda var sırf bu yüzden. Bundan dolayı herkes sakin olsun bence, hayırlısı olsun böylece.