Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaşlar bende indesign da yeniyim ama çok kurcalıyorum neyse konumuza geçelim kare veya dikdörtgen çizin ondan sonra object de corner effect i tıklayın ordan da rounded olanı seçin vede size dan köşe ayarlarını yapın hepsi bu
slm arkadaşlar bende indesign da yeniyim ama çok kurcalıyorum neyse konumuza geçelim kare veya dikdörtgen çizin ondan sonra object de corner effect i tıklayın ordan da rounded olanı seçin vede size dan köşe ayarlarını yapın hepsi bu
Bunun menüler üzerinden düz bir yolu yok. Evet pathfinderle uzun yoldan yapılabilir. Bir tane yuvarlatılmış dörtgen aynı ende ama daha kısa bi dörtgen üstten hizalayın ve pathfinderden ilk menüyü uygulayın. Altları yuvarlak üstü köşeli bir dörtgeniniz olsun.
Lakin bu aslında indesignde scriptlerle sağlanıyor. Evet uzun bir yol ama menü kirliliğine ve bir bakımdan da esneklik nedeniyle de şart.
Bu scriptide indesign sekmesinden scriptlerde aratırsanız çıkıyor. Ben kullandım çok güzel. Tek yapmanız inen sciripti adobe/presets/script klasörüne kopyalamak ve programdan window/automation/scripts den görüp çift tıklayıp açmak.
arkadaşlar olmaz olur mu ya bakın şimdi object den corner options a girdin ortadaki kilit işaretini tıkladın şimdi istediğin gibi ayar verebilirsin sayenizde bende öğrendim
arkadaşlar olmaz olur mu ya bakın şimdi object den corner options a girdin ortadaki kilit işaretini tıkladın şimdi istediğin gibi ayar verebilirsin sayenizde bende öğrendim