Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
bir kaç yolu var... birincisi freehand den eps kaydedip coreldan open diyerek açabilirsin... ikincisi yine freehand den pdf yazdırıp corelden open diyerek açabilirsin... üçüncüsü yine freehand den .ai uzantılı export edip corelden open diyerek açabilirsin..

mükü

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hayır kesmiyeceğim ama her tütlü denedim çözünürlüğü bozuluyor aldığımda geçen baskıda acil çözüm olarak jpeg yapıp gönderdim ama bu sefer de yazılar bulanık çıkmış düzgün bir baskı kalitesi yakalamak için yardımın ve ilgin için çok teşekkür ederim :)

mükü

🏅Acemi Tasarımcı🏅
denedim ama olmadı :( bu sefer de zemin gelmiyor corele

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
o zaman jpg olarak export et..setup da 300 dpi olarak

mükü

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim crayzglad...

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
bir kaç yolu var... birincisi freehand den eps kaydedip coreldan open diyerek açabilirsin... ikincisi yine freehand den pdf yazdırıp corelden open diyerek açabilirsin... üçüncüsü yine freehand den .ai uzantılı export edip corelden open diyerek açabilirsin..

Arkadaş kesin çözümü söylemiş... Başka bir yol aramanıza gerek yok. En doğru yöntem freehand den ai export etmek...

graphicer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
freehand de cetvel sorununu

arkadaşlar freehand de yaptığım bir çalışmada cetvelleri göremiyorum çalışmanın altında kalıyor cetveli çalışmanın üstüne almanın bir yolu var mı acaba yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden tşkler

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Layer paletindeki guides i mausla basılı tutarak en üst sıraya koy...

will

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bahtınur öncelikle dersler için teşekkür ederim
Bir alt yapı olacak buna inanıyorum ..
Derslere devam ederseniz çok memnun olurum.
Dikkatle takip ediyorum ..

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
selam arakadaşlar.....

bişi sorcam frehande aynı çalışma sayfası üzerinde birden fazla nasıl sayfa açabilirim

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
document bölümünden sağ oka tıklarsan add pageden.. artııı ctrl+alt+shift tuşlarına aynı anda basarak mausla açık olan sayfayı sürüyerek sağ tarafta bir sayfa daha elde edebilirsin..

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
window dan toolsbardan status kısmını ac status kısmında bir sayfa sembolu var üzerinde artı isareti var üzerine mausela gelirsen addpage yazıyordur tıkla yeni sayfa ekler

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Window menüsünden document i aç... orda sayfayı göreceksin... document bölümünün sağ üst kısmında ok vardır... tabi ben macintosh ve MX için konuşuyorum... o oka basınca add page olması lazım... ordan kaç sayfa eklemek istiyorsan ve ölçüleriyle beraber ekleyebiliyorsun..

G serpil

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten çok güzel bir paşlaşım çok teşekkürler sizin gibi faydalı insanlar lazım bu dünyaya başarılarınızın devamını diliyorum iyi çalışmalar.

yargic.09

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corel'mi yoksa Freehand'mi daha iyi acaba grafik için

yargic.09

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel bir çalışma emeğine sağlık
acaba corel'de olduğu gibi buradada nesneleri bir birine ortalayabilirmiyiz sola dayamak sağa dayamak falan

sakuraosaki

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar cetvelim çizdiğim şeklimin üstüne gelmiyor, altında kalıyor... yardımlarınızı bekliyorum... şimdiden yardım edenlere teşekkürler....