Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelance Grafik Tasarım işlerinimizde yardımcı olabilecek eleman

selcukfree

🌱Yeni Üye🌱
Freelance olarak Reklam Ajansı tarzında çalışıyoruz, buaralar işlerimizin yoğunluğundan dolayı bize dışardan destek verebilecek Freelance Grafikçiler arıyoruz.

Eğer protokelde anlaşacağımız grafiker olursa, şuanda elimizde yapılmayı bekleyen 40 sayfalık bir katalog çalışmasını kendisine emanet edeceğiz ve bizim adımıza bu tasarımı kendisi yapacak.

İlgilenen arkadaşların lüften selcukinci@hotmail.com.tr adresine mail atmalarını rica ediyorum.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

selcukfree

🌱Yeni Üye🌱
Freelance Web Yazılımcı Arıyorum çok Acil

Grafik tasarımını kendim yaptığım bir web sitesi tasarımı var, PSD dosyası olarak duruyor, bunu internette döküp yönetim paneli oluştaribelecek ve yaklaşık 15 sayfalık olan içeriği yönetim panilenden girip istediğim zaman deiğştirebileceğim birsite yaptırmak istiyorum...

Böyle bir çalışmayı bana 2 gün içinde yapabilecek arkadaşlar lütfen selcukinci@hotmail.com.tr adresine mail atsınlar...

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

sukran8

🌱Yeni Üye🌱
sukran8@hotmail. com
ilanınızla ilgileniyorum.

selinaa_a

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
6 yıllık grafık tecruben var corel draw ve p.shop kullanmaktayım..Mersinde yaşıyorum.ilgilenirseniz eger ıletısıme gecebıliriz. zehra8585@hotmail.com

sanatizm

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

ilaninizla ben de ilgileniyorum.
eğer gecikmemişsem isteğiniz üzerine portfolyomdan çalışma örneklerimi sunabilirim.

İyi çalışmalar...

selcukfree

🌱Yeni Üye🌱
Lütfen okuyun!!!!

Arkadaşlar ilanımda da belirttim ama görüyorum ki bazı arkadaşlar ya tamamen okumuyorlar yada umursamıyorlar ama çok rica ediyorum ilanımla ilgilenen arkadaşlar bana direk olarak ulaşsınlar, msn adresim selcukinci@hotmail.com.tr adresine mail atıp CV lerini göndersinler.

İlanım hala günceldir...