Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Freelance Grafiker - Bayan - Antalya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fmc

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ferosfer.net
— Firma ismi: FerOsFer.Net Proje Grubu
— Çalışma şartları: Freelance / Grafik Başına veya Proje Başına
— Aranılan kişinin özellikleri: Bayan, grafik bölümünde öğrenci, Antalyada ikamet eden veya okuyan, pembe/mor renklerini seven.
— İstenilmeyen özellikler: Firmal ile çalışmayı düşünmüyoruz. Sadece kişi veya kişilerle.
— İşin mahiyeti: 13 mart akşamı tüm başvuran grafikerlere mail ile istenilen iş hakkında mail atılıp fiyat ve tarih istenilecek. En uygunu seçilecek.

Benzer konular

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
  • Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
—Kendiniz hakkında açıklama:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

seldayucel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba Ankara da ikmaet etmekteyim ancak freelance olcağı için şansımı denemek istedim. İlgilenirseniz lütfen mesaj bırakın..
İyi çalışamalar.

firstlady

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba
Sizinle freelance çalışmak isterim.
İstanbul'da ikamet etmekteyim.

ddmbyzt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba istanbulda ikamet ediyorum pembe ve mor favori renklerim photoshop cs2 kullanıyorum sizinle çalışmak isterim

gultekdag

🌱Yeni Üye🌱
FREELANCE tasarımcı grafiker

Sayın ilgili,

Aslen İstanbul'luyum. Saint Michel Fransız Lisesi'nden mezun olduktan sonra Londra'da Pazarlama ve Reklamcılık okudum, ardından Paris'te Grafik Sanatlar ve Reklamcılık okudum. 1985 yılında kendi grafik tasarım stüdyomu kurdum ve Paris'te 30 yıla yakın grafiker olarak çalıştım. 2006 Haziran ayında Antalya'ya geldim. İki yıldan beri Antalya ajanslarında tecrübe edindim. Yaptığım işlerden 3 örnek vermem gerekirse: biri Antalya Tarım İl Müdürlügü'nün Yıllık Yayın Organı olan Dergiyi baştan aşağı yenilemek oldu. Comfort Flora Beach Hotel'in yeni broşürünü yaptım, Rixos Hotels Kurumsal kimliği üzerine yardımcı tasarımcı grafiker olarak çalıştım...

Sunduğunuz FREELANCE iş imkanı için iyi bir aday olduğumu düşünüyorum.

Kullandığım programlar : (hem Mac, hem PC ortamında) Indesign CS3, Photoshop CS3, Illustrator CS3, Quark Xpress, Freehand MX, Word, PowerPoint, Acrobat Professional.

Paris'te değişik iş alanlarında (yayın, endüstri, bilgisayar, ekonomi, turizm, dekorasyon, kültür gibi) grafik tasarımlar yaptım. Referanslarım içinde, Bayard Presse, Rustica, Total, Pelikan, Memorex, Rhône-Poulenc, Micro Application, Rodin müzesi gibi prestijli şirket ve kuruluşlar da yer alıyor. Bu şirketlere sayfa tasarımlarını kendi ismimle imzaladığım magazinler ve dergiler, broşür, katalog, yıllık raporlar, ambalajlar gibi çeşitli işler yaptım.

Mükemmel derecede İngilizce ve Fransızca biliyorum. Bu dillerin gramerlerine de bütünüyle hakimim.

İş konusunda bakımlı, organize ve metodik olmayı severim. Fazla mesaiden sakınmam. Seyahat engelim yoktur. Otomobil ehliyetim vardır.

Arzu ederseniz, iş örneklerimi size PDF formatında gönderebilirim.

Bilgimi, tasarım gücümü ve birikimlerimi üretgen ve dinamik bir ortamda paylaşmak, işimde mutlu olarak çalışabilmek ve hem birey hem de ekip olarak daha yükseklere erişebilmek istiyorum.

Görüşmemizi dilerseniz, derhal olabilir.
GSM: ************************

Saygılarımla,

Gül

fmc

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ferosfer.net
başvurular için teşekkür ederim. herkesle özel mesaj yoluyla iletişime geçilecek ve uygun bir arkadaşlar yolumuza devam edeceğiz. gelecekte gelecek işlerimizde görüşmek üzere.

tüm ilgilenenlere ve site yönetimine teşekkürler.

saygılarımla.

nihavend77

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
anlamadığım bi nokta freelancer olduktan sonra cinsiyetin ne önemi var ki icabında grafiker evinden iş yürütecek, full time deseniz hadi neyse

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
Belki bayanların daha rahat uygulayabileceği bir çalışma projesi olabilir, bu yönden de bakmak lazım =))

nes139

🌱Yeni Üye🌱
ilanınızla ilgileniyorum

antalyada ikamet etmekteyim
ilanınızla ilgileniyorum.

dilokan

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ilanınızla ilgileniyorum. Ankara ikamet etmekteyim, şansımı denemek istedim.
iyi çalışmalar...

ozlem_acikgoz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba

merhaba ;
antalya da ikamet etmekteyim. photoshopta 7 yıl öncesi tecrübem ve bu yıl aldığım eğitim ile freelance çalışmak istiyorum. herhangi bir işletmede çalışmıyorum. isteklerinize hemen cevap verebilirim. pembe ve mor renkleri tasarımlarımda çokca kullanıyorum.sizin için uygun ise görüşmek isterim.
iyi çalışmalar..

fmc

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ferosfer.net
bayan istememizdeki amac erkeklerin dogalari geregi hep guclu ve sert olmalarıdır. bu yüzden bayan çizimlerinin bayan bakış açısının çizim hatlarının daha uyumlu olacğını düşünüyoruz. projede ben tek değilim. ortak aldığımız bir karar bu. freelance da olsa çizimler bir bayanın gözünden olmalı. projenin genel hatları temeli bu fikre dayanıyor.
anlatabilmişimdir umarım :)

EcreWeb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bay-bayan meselesi bir yana, kişi Antalya'da ikamet eden grafiker arıyor ama herkes başvurmuş. :)

fmc

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ferosfer.net
antalyadan istememizin sebebi bilirsiniz bu tur islerde para alisverisi daha guvenilir oluyor birebir. aksi takdirde bir taraf madur kalaiblir. sonucta bir guven olusana kadar her iki tarafinda emegini garanti bir sekilde transfer etmesi lazim.

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
Merhabalar.

DENEYİM VE BECERİLER:
İletişime açık, ikna edici, sonuç odaklı çalışan ve analitik bakış açısına sahip çalışma tarzı.
Program oluşturma konusunda başarılı iş sonuçları

EĞİTİM:
2005 – 2008 / İzmir Ekonomi Üniversitesi Merhabalar.

DENEYİM VE BECERİLER:
İletişime açık, ikna edici, sonuç odaklı çalışan ve analitik bakış açısına sahip çalışma tarzı.
Program oluşturma konusunda başarılı iş sonuçları

EĞİTİM:
2005 – 2008 / İzmir Ekonomi Üniversitesi
MYO Grafik Tasarım, üniversite 1.si

2008 - / Anadolu Üniversitesi
Halkla İlişkiler

2008 - / İzmir Ekonomi Üniversitesi
İletişim Tasarımı 2. Sınıf ( GNO: 4,00 / 3,61 )

İŞ GEÇMİŞİ:
2007-2008 Grafiker, Parma Reklam Ajansı. ( 8 hafta staj )
2007-2008 Grafiker, Punta Reklam ve Tabelacılık. ( 4 hafta Staj )

EĞİTİM ve SEMİNERLER:
08/2008 9 Eylül Üniversitesi Grafik Tasarım Sertifikası
01/2009 9 Eylül Üniversitesi Web Tasarım Sertifikası

YABANCI DİL:
İngilizce: ileri seviyede
İspanyolca: orta seviyede

BİLGİSAYAR:
Photoshop Cs3: ileri seviyede
Illustrator Cs3: ileri seviyede
Freehand Mx: ileri seviyede
CorelDraw: ileri seviyede
Indesign: ileri seviyede
Flash: orta seviyede
Dreamveawer: orta seviyede
Frontpage: orta seviyede

Windows Xp, Microsoft Ofis 2003; Excel, Word, PowerPoint, Access, Internet
Apple Macintosh

İlanınızla ilgileniyorum, eğer FREELENCE olarak düşünürseniz, mail adresi verebilirseniz portfolyo ve cv mi yollayabilirm.
iyi çalışmalar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...