Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şimdi iyice karıştı sayfaya eklemek istediğiniz fotoları önce photoshop da hazırlayın istediğiniz boyutta sonra frontpage içine yerleştirin ve özelliklerden boyutlarını ayarlayın eğer kasteddiğiniz sayfaya eklediğiniz foto 800*600 iken bunu frontpage içinde 1024 yaptığınızda olan bozulmaysa normaldir frontpage içinde foto boyutlarıyla oynamak kaliteyi bozar
frontpage içinde foto boyutlarıyla oynamak kaliteyi bozar demiş horus.
Frontpage de resimlerin büyüklüğü ile oynamayın. Büyültme yada küçültme yapmayın photoshopta daha önceden istediğiniz ölçüye getirip frontpage te açın.
aslında biraz ugraşsan bir cok şeyi başarırsın kardeş ama kafa vermek istemiyorsun galiba bence sen bak sana bir kac tüyo vereyim benim gibi yap ben tamamen deneme yanılma yoluyla öğrendim frontpage ve şimdi veb tasarım yapıyorum hatta bunu ticarete bile dökdüm sorun cok kapsamlı tek tek soracaksınki tektek bilgi alacaksın buda baya uzun iş bence kendini zorla takıldıgın yerlerde sor
Ben arkadaşın dediğini anladım ve aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum, herkes kalite bozulur demiş doğrudur ama sıkıntı şu, 1024x768 monitor de yapılan bir tasarımın arka planı bir mac ortamında ortalı olamıyor..