cemyakut
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Satılık full+full akvaryum, arkadaşlar en 130cm yükseklik 70cm derinlik 65cm cam kalınlığı 10mm dir bu sadece camın ölçüleridir, akvaryum mobilyalıdır, herşeyiyle tamdır 3 kademeli dış motor kum taş vs herşeyiyle tamdır, akvaryum büyük olmasının sebebi aslında deniz akvaryumu için üretilmesidir ama ben ekonomik sebeplerden dolayı tatlı su akvarymu yapmıştım şimdi kullanmıyorum eşim istemiyor ilgilenen olursa PM lütfen.
Özellikle iş yeri olanlara şiddetle tavsiye ederim, mükemmel bir görüntü...
Fiyatı: 600tl dir. Ankarada olan arkadaşlarla bağlantımız daha kolay olacaktır aksi takdirde şehir dışı olan arkadaşlar kargo ücreti ödemek zorunda kalacaklardır. Çok büyük olduğundan araba şarttır götürmek için.
Fotoğraf isteyenlere yollayabilirim ama biraz zaman alır çünkü akvaryum bir arkadaşın dükkanında ve kullanılmıyor ama emin olun süper çok memnun kalacaksınız.
Özellikle iş yeri olanlara şiddetle tavsiye ederim, mükemmel bir görüntü...
Fiyatı: 600tl dir. Ankarada olan arkadaşlarla bağlantımız daha kolay olacaktır aksi takdirde şehir dışı olan arkadaşlar kargo ücreti ödemek zorunda kalacaklardır. Çok büyük olduğundan araba şarttır götürmek için.
Fotoğraf isteyenlere yollayabilirim ama biraz zaman alır çünkü akvaryum bir arkadaşın dükkanında ve kullanılmıyor ama emin olun süper çok memnun kalacaksınız.