Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Full Flash Yaptıgım Site

Benzer konular

ErgeTeknoloji

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim qqaq33 ... Yorumlarınızı ßekliyorum

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
güzel ama intro çok canımı sıktı belirteyim iki saat bekletiyor ya amacı ne bu intronun ben pek anlamam bu işlerden o yüzden soruyorum

barisk

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzelbir tasarım olmuş sayfa geçişleri farklı farklıydı :) elinize sağlık...

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
evet biraz geç açılıyor ama açılınca unutturuyor:D arkadaşım eline emeğine beynine sağlık:) süper bir site olmuş durağan ve tek düze değil. ben çok dolaşamadım vaktim yoktu ama girdiğim bir kaç bölümün farklı farklı ekrana gelmesi gerçekten çok hoş olmuş. başarılarının devamını dilerim.

keskin3858

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Biz burda internet kullanıcılarının kullanacağı bir sayfadan söz ediyoruz.
Bence çok geç açılıyor. Hatta şuan bu siteden adresi öğrenmeseydim. Bir işim olduğu için girecek olsaydım uğraşmaz kapatırdım. Site bir kere yüklendikten sonra kapatıp açsanda fazla beklemiyor ilk yüklemede uzun sürüyor. Bence biraz resimlerin çözünürlüklerini düşür şöyle göze batmayacak kadar ya da sayfanı tek bir sayfa üzerinde değilde linklerle sayfalara bölsen biraz daha yükleme kısa sürer. Ardından tadından yenmeyecek kadar zevkli bir site olacağını göreceksin.

ErgeTeknoloji

🏅Acemi Tasarımcı🏅
keskin teşekkür ederim öz eleştirelin için inan herseyin boyutunu düşürdüm ve yapabildiğimin en iyisi bu ve ayrıca google aramalarında cıkacak ticari bir site değil bu ve albümü cıkacak bir arkadaştı bende böyle bir tanıtım sayfası hazırladım ve 2 hafta da bu oldu teşekkür ederim herkesin yorumları için ;)

nosradamus

🌟Usta Tasarımcı🌟
1280*800 pixel ekran çözünürlüğü kullanıyorum, genelde de buna yakın çözünürlükler kullanılır ama bu çözünürlükte sayfayı devamlı üst alt kaydırmak zorunda kaldım. Menü için alta, resimler ve yazı okumak için yukarı kaydırmak bir zamandan sonra sıkıcı oluyor.
Bunun dışında tasarımın mükkemel olmuş, iyi çalışmalar...

keremToo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.keremtoo.com
Bence iyi bir site değil hem tasarım olarak hemde flash yeteneklerinden yeterlice faydanılmamış bir site cok daha iyi olabilirdi.

mc_bakteri

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bana kalırsa gayet güzel olmuş sadece çözünürlük biraz yüksek olmuş sanki ama gayet güzel :) Eline sağlık arkadaşım..

VivaLaKinG

🌱Yeni Üye🌱
emeklerine sağlık hazır değil kendi emeğinle hazırlamışsın ayrıca preloading biraz uzun sürüyor resim boyutlarından kaynaklanabilir yada hosttan güzel çalışma tebrikler...

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
dostum öncelikle fps değerini kaç yapıosun onu sormak isterim.hareketlerde bi sorun var gibi.onun dışında emek harcanmış eline sağlık tasarım da hoş.flash sitede yavaş yüklenir normaldir.Galeri tarzı işlerde XML kullan ;)

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzel ama göz yoruyor bazı yerler. Şimşek çakması fazla olmuş. Birde, imla hataları var yazıda. Tırnak işaretleri yerli yersiz kullanılmış.