Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayranı olduğum Fundayı sahnede görüp onu arşivimde ölümsüzleştirmemem imkansız oldu. Onu kuğuya benzetmem vesilesiyle iki tanede kuğu resmi koymak istedim. Seyirlerinize ve yorumlarınıza...
bu kadının burnu niye yapmacık gibi duruyor. p.shop a ilk başladıgım zamanlar yaptıgım fotograflardaki burunlara benziyor o yzuden bu kadını görünce o tasarımlarım aklıma geliyor..teşekurler paylaşım için..
benim de yorumunu ve sesini begendigim önemli ve özel seslerdendir ...ancak bende sadece burnundan rahatsız oluyorum ilk çıktııgı dönemlerdeki hali daha doğaldı..estetik cıktı mertlik bozuldu
benim de yorumunu ve sesini begendigim önemli ve özel seslerdendir ...ancak bende sadece burnundan rahatsız oluyorum ilk çıktııgı dönemlerdeki hali daha doğaldı..estetik cıktı mertlik bozuldu
Hakkatten diyecem de demeye dilim varmıyo neyse kuğuymuş gibi bakın arkadaşlar ördeklerde güzel hayvanlardır.. ehi ehii bide düşünsenize ilk kurduğum cümleyi düzeltmek istesem nasıl bi cümle çıkardı artaya Kendisini ördeğe benzetmem vesilesiyle iki tanede ördek resmi koyuyorum.. olay olurdu olay