Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Gazete Tasarımlarım için yorumlarınızı bekliyorum

sokrades

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gazete Tasarımlarım için yorumlarınız bekliyorum, yorumlarınız benim için önemli
sayfa1web.jpg

sayfa2web.jpg

sayfa3web.jpg

sayfa4web.jpg

Freelens

🌟Usta Tasarımcı🌟
Boyle bir gazete elime almak istemem. Icerige bakmadim. Tasarim olarak diyorum.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
1. sayfada alt üst karışmış tepedeki kırmızı bantı en alta al bence ya da oradaki slogan ve web adresini logonun içine yazabilirsin ayrıca binses logosunun yanındaki bölgesel harita olmamış sadece binses yazsa yeterlidir ve de gazete logosu çok ortada yukarı al bence üste boydan bir 5 ya da 7 cml'lik reklam ya da haber kullanabilirsin, "özel haber" yazısı milliyet gazetesinin kullandığının aynısı olmuş, binses logosunun üstüne resim binmiş bence logoyu biraz sağ sol alt üstten boşluk bırak iç içe olmuş kaybolmuş arada.
İç sayfalardaki başlıkları da aynı yapmaya çalış bazılarını çok sıkıştırmışsın bazıları çok açık orantısız olmuş eğer başlıklar uzun kalırsa değiştir kısa başlık bul, ilanlar altta olması lazım böyle çok kötü olmuş sanki sayfalar basık gibi bir di iç sayfalardaki binses logosunu yeşilli olarak kullan orjinali neyse öyle kullanılmalı.
2. sayfadaki köşe yazısını da 2 ayaklı yapabilirsin haber gibi duruyor.
2. sayfa güzel mesela renkler kullanmışsın ama 3 ve 4 çok sade kalmış ya 2 yi de onlar gibi yapabilirsin ya da 3 ve 4. sayfada da bazı haberlerde renk kullanabilirsin.

Eline emeğine sağlık, kolay gelsin.

Son düzenleme:

salih_kent

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gazete logosunun sayfanın geneline oranla çok küçük kalmış olması dışında gayet başarılı bir çalışma olmuş. Sonuçta bir yerel gazeteden bahsediyoruz, eleştiren arkadaşların şuna dikkat etmesi lazım, ulusal bir gazetede sayfa editörü, dizgi ekibi, şef tasarımcı vs. gibi birçok kişinin ortaklaşa çalıştığı ve yıllar içinde yerine oturan bir tasarım sistemi vardır. Burada arkadaşımız muhtemelen tek başına çalıştığı bir örneği göstermiş. Ve onlarca çeşit günlük ve haftalık gazetenin basıldığı bir matbaada işletme müdürlüğü yapan biri olarak diyorum ki, ne facia tasarımlar görüyoruz :) Bu çalışma ortalamanın çok üstünde bir yerel gazete için...

sokrades

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eleştirilerin için çok teşekkür ederim

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
ana sayfada logonuzun üzerinde çok şey var