ozkan_artas
🌟Usta Tasarımcı🌟
rüyalar konulu projemden bir örnek..
not: hiçbir dijital müdahale yoktur
Son düzenleme:
| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
| G | tiyatro afişi - kayboluş madde bağımlılığı | Afiş Tasarımı | 2 | 2K | |
| G | tiyatro afişi - kayboluş madde bağımlılığı | Afiş Tasarımı | 1 | 2K | |
| | Çizim gözden kayboluşa meydan okur... | Karakalem | 2 | 2K |
Duvara sırtını vermiş ve gölgesi de karşı pencereye vurmuş bir kişi var birisinden kaçıyor gibi korkumuş sanki güzel bir kare emegine saglık..
Duvara sırtını vermiş ve gölgesi de karşı pencereye vurmuş bir kişi var birisinden kaçıyor gibi korkumuş sanki güzel bir kare emegine saglık..
farkli gözlerle bakiyoruz sanirim, benim gördüğüm ise durduğu yere ellerini ve kollarini ziplayarak sallayan birinin olduğunu.. birşey sevinmiş ve bunu kutluyor olabilir.. Ellerime emeğine sağlik, çok güzel bi fotoğraf..
özkan usta gerçekten fotoğrafta bilgisayar oyunu yoksa, eline koluna sağlık ne diyeyim başka. başarılar..
özkan usta gerçekten fotoğrafta bilgisayar oyunu yoksa, eline koluna sağlık ne diyeyim başka. başarılar..
Gerçekten ama gerçekten bunda bir bilgisayar efekti yoksa ilahi bir tılsım olmalı...Makinenize tanrı dokunmuş azizim...( O yüzden bu kadar titremiş olmalı ki tek bir netlik noktası bile yok ) Ama olsun...Bu fotoğrafın paylaşımlarını dünyaya açmalısın..Bir çok büyük fotoğrafçı ve sanat adamının sanat dünyasına ilham verecek ve fotoğraf sanatının seyrine etki edebilecek bir ışık görüyorum..4 yıl fotoğraf eğitimi aldım..Türkiyenin en iyi fotoğrafçılarının seminerlerine katılıp ufuk kapmaya çalıştım..Günlerce karanlık odadan çıkmadım..Fixer yuttum developer içtim ama böyle bir kare bize ve arkadaşlarımıza nasip olmadı
Bu fotoğrafı çeken nasıl bir göz nasıl bir eldir..
Tebrikler tebrikler tebrikler..
Ufuklar verdiniz..Ve bilgisayar efekti de yok![]()
Diyecek bişeyde yokSözümün bittiği noktadayım
![]()