Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
saçma diye birşey solemedim... ben bu fotografların hangisinin anadolu ile bagdasır ve anadoluda hangi bir işte kullanabiliriz diye sordum? neyse uzatmayalım,paylasım süper ellerine sağlık demem gerekirdi...
saçma diye birşey solemedim... ben bu fotografların hangisinin anadolu ile bagdasır ve anadoluda hangi bir işte kullanabiliriz diye sordum? neyse uzatmayalım,paylasım süper ellerine sağlık demem gerekirdi...
Tartışma Konusu olsun istemem. Çok yanlış düşünüyorsunuz öncelikle onu belirtmek istedim. Buna Kısa Bir Örnek Vereyim Ben Spot ışıklar adlı birşey paylaştım bunun içinde ben ne yapayım spot ışıkları ben bunu anadoluda nerede kullanacağım veya bir pastanede nasıl spot ışık kullanabilirim gibi birşey oldu. Kimseden paylaşımıma hayran kaldığını belirtmesini istemiyorum ama gerçek bir yorum ve gerçek bir eleştri istiyorum sizinki söz olsun gibi geldi.